Πολιτική

Κ. Ο. ΑΝΕΛ: Είμαστε κυβερνητικός εταίρος με άποψη

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό τονίσθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ υπό τον Πάνο Καμμένο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνεδρίαση κύλησε σε χαμηλούς τόνους και όσον αφορά στα εθνικά θέματα τονίσθηκε ότι η στάση των ΑΝΕΛ είναι "μπετόν αρμέ".

«Είμαστε κυβερνητικός εταίρος με άποψη», τονίσθηκε επίσης. Όσον αφορά στις φωνές διαφοροποίησης που υπάρχουν στο κόμμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν κάποιοι ξεφεύγουν «μπορεί να τραβηχτούν και κάποια αυτιά και να πέσουν οι τόνοι», φωτογραφίζοντας τον Δημήτρη Καμμένο.

Στις πέντε έχει ορισθεί η συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50