Πολιτική

Καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβρισε χυδαία στέλεχος του κόμματος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου μετά από τη συζήτηση σε τηλεοπτική εκπομπή τις παραμονές Χριστουγέννων προπηλάκισε φραστικά μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ με αήθεις χαρακτηρισμούς. 

 Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβρισε το μέλος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως “προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης.

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως όλο αυτό το σκηνικό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού.

Το σκηνικό αυτό έγινε μετά από την τηλεοπτική συζήτηση στην εκπομπή του Star Channel, με το ΠΑΣΟΚ να αναφέρει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ “με τη συμπεριφορά του δυστυχώς εφάρμοσε πρακτικά τη γραμμή της ηγεσίας του. 

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως “η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει  όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέος πονοκέφαλος για Βενιζέλο! Επτά στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής ζητούν να φύγει από την κυβέρνηση

Σχεδιο ανατροπής Βενιζέλου…

Μόνο ξύλο δεν παίζουν στο ΠΑΣΟΚ – Βενιζελικοί κατά Παπανδρεϊκών – ”Τελειώστε με τη ΝΔ – Μας σφάζουν σαν πρόβατα οι ακροδεξιοί σύμβουλοι του Σαμαρά!”

Πρωτοφανής επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ – ”Τσογλάνια και φασίστες!” – Σοβαρό επεισόδιο με τον Χρυσοχοίδη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 4
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης