Πολιτική

Κατερίνα Παπακώστα: Η νέα υπουργός του Τσίπρα και τα tweets που θέλει να ξεχάσει

Οι σκληρές κουβέντες που είχε εκστομίσει η Κατερίνα Παπακώστα εναντίον της κυβέρνησης της οποία έγινε πλέον μέλος και κατά του ίδιου του πρωθυπουργού, κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ. Και όχι άδικα.

Τόσο, που κυβερνητικά στελέχη όπως ο Νίκος Παππάς προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απόφαση για την είσοδο της λαλίστατης κατά το παρελθόν κας Παπακώστα.

Η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, Κατερίνα Παπακώστα στο παρελθόν είχε μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια για την κυβέρνηση στην οποία εντάχθηκε από χθες και ειδικά την σκληρή περίοδο του 2015. Αποκαλούσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, Θλιβερό, προκλητικά αμοραλιστή και την κυβέρνηση θλιβερή. Έλεγε μάλιστα ότι ντρέπεται για λογαριασμό όσων τους επέλεξαν… Δυστυχώς, τα γραπτά μένουν και ίσως κάποια από τα παρακάτω tweets, η κα Παπακώστα θα ήθελε να τα ξεχάσει.

papakosta papakosta

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε νέους στο «Forbes 30 under 30»: Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα και έχουμε κάθε λόγο να το υποστηρίξουμε
«Στέλνουμε μήνυμα στη νέα γενιά ότι αν είσαι κάτω από 25 ετών, από 1.1.2026 δεν θα πληρώνεις καθόλου φόρο εισοδήματος και αν είσαι από 25 μέχρι 30 ετών θα πληρώνεις φόρο 9%», τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Forbes 30 under 30»
Παναγιώτης Λαφαζάνης για το βιβλίο Τσίπρα: Είναι πολιτική αυτοκτονία, σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του
«Τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η πρωθυπουργική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Ήταν κυνικός και αδίστακτος. Εγώ τον έβλεπα και φοβόμουν»
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Μόσχα το 2015
10
Νίκος Μωραΐτης: Απόλυτα συμβατή με τη μεγαλομανία Κασσελάκη η φράση «πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου στο Μαξίμου»
«Δεν πειράζει, ας φύγουν, το θέμα είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο asset, έχουμε έναν Πρόεδρο ο οποίος μπορεί να αφήσει αποτύπωμα στην Ελλάδα εν δυνάμει μεγαλύτερο και από του Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι δεν είναι;»
Ο Νίκος Μωραΐτης 5