Πολιτική

Κεντροαριστερά: Κάλεσμα Μπουτάρη για μαζική συμμετοχή στον δεύτερο γύρο εκλογών

Κάλεσμα στον κόσμο να συμμετέχει την Κυριακή (19.11.2017) στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, απευθύνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γιάννης Μπουτάρης καλεί «τον κόσμο της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, να σηκωθεί ακόμη μια φορά από τον καναπέ και να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. Είναι καθήκον και υποχρέωση μας, απέναντι στη χώρα, στο μέλλον της και στα παιδιά μας».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογραμμίζει, πως «είναι σημαντικό να μάθουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, αποφασίζοντας εμείς οι ίδιοι ποιοι πρέπει να μας κυβερνούν. Ειδικά όσον αφορά στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και ιδιαίτερα σε καιρούς κρίσης, η χώρα μας τον έχει απόλυτη ανάγκη».

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, «χρειαζόμαστε επειγόντως ανθρώπους μετριοπαθείς, που θα συνδράμουν στο να δημιουργηθεί μια κουλτούρα πολιτικής συναίνεσης, η οποία και θα γεφυρώνει το χάσμα των ιδεολογικών πόλων που σήμερα κυριαρχούν. Η Κεντροαριστερά και η αυριανή ηγεσία της είναι ιδανική ώστε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Προϋπόθεση όμως για κάτι τέτοιο είναι να βγει ενισχυμένη από την λαϊκή συμμετοχή»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα