Πολιτική

Κεραυνοί” κατά του υφυπουργού Παιδείας από συνεργάτη του που τα βρόντηξε και παραιτήθηκε

''Εχει αναξιοποίητα ένα δισ. ευρώ στο συρτάρι του από κοινοτικά κονδύλια για την έρευνα'' είναι μερικές μόνο από τις ''κατηγορίες'' του παραιτηθέντος προς τον υφυπουργό Γ.Πανάρετο.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Χρήματα υπάρχουν και μάλιστα πολλά λέει ο πρώην γ.γραμματέας Α.Μητσός που κατηγορεί , με συνέντευξη του στην Ελευθεροτυπία τον υφυπουργό Παιδείας, για καθυστερήσεις στις απορροφήσεις κονδυλίων και λανθασμένες επιλογές.
 
”Δεν υπάρχουν πάντοτε οι σωστές αποφάσεις κι εγώ δεν μπορώ να συνταχθώ με αποφάσεις που δεν τις θεωρώ σωστές” ισχυρίζεται ο κύριος Μητσός.
 
Μάλιστα έστειλε επιστολή παραίτησης στην υπουργό Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, ενημερώνοντάς την ότι δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στη θέση του :”Στην παραίτησή μου οδηγήθηκα λόγω διάστασης απόψεων με τον υφυπουργό Γιάννη Πανάρετο ως προς τα θέματα της αρμοδιότητάς μου. Η παραίτησή μου αυτή δεν αναιρεί φυσικά την ιδιαίτερα θετική γνώμη μου για την κυβερνητική πολιτική στον χώρο της Παιδείας ούτε και τα προσωπικά μου αισθήματα βαθιάς εκτίμησης και φιλίας προς το πρόσωπό σου”.
 
Η υπουργός Παιδείας έκανε δεκτή, την ίδια κιόλας μέρα, την παραίτηση του κ. Μητσού χωρίς να προβεί σε καμία απολύτως δήλωση, εκτός από ευχαριστίες για την προσφορά του.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 9
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 25
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς