Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής: Εμπαιγμός οι μικρές μειώσεις στο ρεύμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Eμπαιγμό των πληγέντων πολιτών θεωρεί το Κίνημα Αλλαγής την εξαγγελία του Πρωθυπουργού να μειωθεί η χρέωση των λογαριασμό της ΔΕΗ καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ανέρχεται σε 9 μόλις ευρώ. Το ίδιο αφορά και στην ανακοίνωση της ΔΕΗ να τα τριπλασιάσει.

«Ας αφήσει λοιπόν η Κυβέρνηση τις αστείες και προσβλητικές κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα για το χάος που προκλήθηκε και ας πράξει κάτι στην ουσία. Εξάλλου οι πολίτες δεν εξαγοράζονται, έχουν γνώση, μνήμη, κρίση και θα καταδικάσουν όταν έρθει η ώρα», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής ενώ υπογραμμίζει ότι η ουσία είναι να αυξηθεί η ανθεκτικότητα του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να μπορεί αυτό να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προκλήσεις.

Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι η υπογειοποίηση των δικτύων είναι απαραίτητη σε πολλά σημεία της χώρας, και αποτελεί μία μεσο/μακροπρόθεσμη λύση. «Απαραίτητος είναι ο εκσυγχρονισμός του, με την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών, ώστε να ξέρει ο διαχειριστής του δικτύου πού και από πότε υπάρχει πρόβλημα, όπως και η προώθηση μικροδικτύων με τη χρήση τοπικών μονάδων παραγωγής και αποθήκευσης και αυτοματοποιημένη νησιδοποίηση. Τεχνικές λύσεις υπάρχουν. ‘Αλλος χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει», σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Live: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το δημογραφικό
Το συνέδριο επιδιώκει να δημιουργήσει ένα πλαίσιο συνεργασίας που θα οδηγήσει σε ουσιαστικές λύσεις, ενισχύοντας τη συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης αυτού του εθνικού ζητήματος
δημογραφικό
ΠΑΣΟΚ σε μονομέτωπη επίθεση κατά ΝΔ αλλά με το βλέμμα στραμμένο στον Τσίπρα
Στην Χαριλάου Τρικούπη, πάλι, επουδενί δε θέλουν η συζήτηση να γυρίσει τρεις τετραετίες πίσω. Θεωρούν κάτι τέτοιο καταστροφικό για την χώρα, αφού οι ίδιοι καθόλου δεν πιστεύουν στις διαιρέσεις
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Ο Διονύσης Τεμπονέρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Συμπορευόμαστε με την πολιτική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα»
«Ο Αλέξης Τσίπρας το έχει πράξει επιτυχημένα στο παρελθόν. Είναι ανάγκη να τον υποστηρίξουμε για να το επαναλάβει και πάλι, για να μείνει ζωντανή η μεγάλη αυτή "Υπόθεση"»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας 39