Πολιτική

Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά τη δοκιμαστική λειτουργία του Μετρό: Σημαντική μέρα για τη Θεσσαλονίκη

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ήταν μεταξύ εκείνων που συνόδευσαν σήμερα (18.05.2023) τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη δοκιμαστική διαδρομή του Μετρό.

Μετά τη δοκιμαστική λειτουργία του Μετρό, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε πως αν δεν είχαν γίνει τόσες προσφυγές, σήμερα με Μετρό της Θεσσαλονίκης θα λειτουργούσε… κανονικά!

«Αν δεν είχαν γίνει κάποιες προσφυγές, αν κάποιοι δεν είχαν σηκώσει χειρόφρενο, σήμερα το μετρό της Θεσσαλονίκης δεν θα το είχαμε χρησιμοποιήσει μόνον αυτοί που μπήκαμε στον συρμό για τη δοκιμαστική του λειτουργία, αλλά θα το χρησιμοποιούσε καθημερινά όλο το επιβατηγό κοινό -οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την εξέλιξη του έργου και είμαστε εδώ, για να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, να δοθεί άμεσα το μετρό στην κυκλοφορία και να συζητήσουμε και να επιλύσουμε τα θέματα των επεκτάσεων προς τα δυτικά και προς το αεροδρόμιο.

Συγχρόνως πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα του ΟΑΣΘ αλλά και το flyover, το οποίο ξεκινάει, ώστε η Θεσσαλονίκη ολιστικά να λύσει το μεγαλύτερό της πρόβλημα, που είναι το κυκλοφοριακό. Η σημερινή είναι μια σημαντική μέρα για τη Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα που θα βρισκόμαστε πιο κοντά στη λύση του κυκλοφοριακού θα είναι μια σημαντική μέρα», τόνισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Μάντζου και Λαζαρίδη με φόντο το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΑ: «Ποιος κυβερνά τον τόπο τα τελευταία επτά χρόνια;»
Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ολομέλεια για την υπόθεση των φερόμενων «μαϊμού» επιδομάτων, με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να θέτει ερωτήματα για την Αναστασία Χατζηδάκη
Δημήτρης Μάντζος
Δημήτρης Κουτσούμπας: Οι 200 ήταν κομμουνιστές διαπαιδαγωγημένοι να υπηρετούν τον λαό και εκτελέστηκαν γιατί δεν αποκήρυξαν το ΚΚΕ
Ο γγ του ΚΚΕ, αναφερόμενος στις 12 φωτογραφίες που παραλίγο να πωληθούν στο eBay, μίλησε για τα «συγκλονιστικά ντοκουμέντα» των εκτελεσμένων και κατήγγειλε βανδαλισμούς από «φασιστοειδή» 
Δημήτρης Κουτσούμπας
9
Νικήτας Κακλαμάνης: Η Βουλή προσλαμβάνει παιδί 12μελους οικογένειας που εργάζεται για να πληρώνει το μεταπτυχιακό του
Σε ημερίδα για το δημογραφικό στο πρώην Καπνεργοστάσιο ο Πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε το ζήτημα «υψίστης εθνικής σημασίας», προειδοποιώντας ότι αφορά την ίδια τη συνέχεια του ελληνικού έθνους
Νικήτας Κακλαμάνης
Μακάριος Λαζαρίδης για σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΑ: «Γνώριζε ο Ανδρουλάκης για τη στενή του συνεργάτιδα;»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ συνέδεσε την υπόθεση των «μαϊμού» επιδομάτων με «πρωτοκλασάτο» στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τη Χαριλάου Τρικούπη σε «λιγότερη υποκρισία και περισσότερη αυτοκριτική»
Μακάριος Λαζαρίδης 8
Βασίλης Κικίλιας για ναυάγιο στη Χίο: Η ΕΔΕ προχωρά από αυτούς που έχουν αρμοδιότητα και ευθύνη
Ο υπουργός Ναυτιλίας τονίζει ότι εξελίσσεται παράλληλα και η δικαστική διερεύνηση, δηλώνει στήριξη στο Λιμενικό και απορρίπτει λογικές «παρεμβάσεων» και «ανοιχτών συνόρων»
Βασίλης Κικίλιας
Θάνος Πλεύρης: Συνεργασία με τέσσερις χώρες για κέντρα επιστροφής μεταναστών εκτός ΕΕ
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανέφερε ότι η Ελλάδα συντονίζεται με Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία και Δανία, με στόχο την ενίσχυση των επιστροφών απορριφθέντων αιτούντων άσυλο
Θάνος Πλεύρης
Αλεξάνδρα Σδούκου για υπόθεση ΟΠΕΚΑ: Αυτές τις αποκριές το ΠΑΣΟΚ ντύνει τις υποθέσεις των στελεχών του «γαλάζια σκάνδαλα»
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μιλά για μηδενική ανοχή στη διαφθορά και αφήνει αιχμές για «έλλειψη αυτοκριτικής» στη Χαριλάου Τρικούπη
Αλεξάνδρα Σδούκου