Πολιτική

Κορονοϊός: Παραμένει εμπύρετος ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Ευαγγελισμού” συνεχίζει να νοσηλεύεται με κορονοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατάσταση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, είναι καλύτερη όσον αφορά στον πυρετό, ο οποίος έχει πέσει, αλλά όχι στο επίπεδο που θέλουν οι θεράποντες γιατροί. Επιπλέον, υπάρχει πρόβλημα με την οξυγόνωσή του την οποία οι γιατροί δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν, αν και δεν έχει διασωληνωθεί.

Ο κ. Πλακιωτάκης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ από την περασμένη Δευτέρα (30.11.2020) για καλύτερη παροχή οξυγόνου.

Το Σάββατο είχε εισαχθεί σε μονάδα αυξημένης φροντίδας αφού ήταν εμπύρετος επί πέντε ημέρες. Ήδη ο Κρητικός πολιτικός ταλαιπωρείται από τον κορoνοϊό εδώ και 11 ημέρες από την προπερασμένη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όταν και βγήκε θετικό το τεστ που είχε κάνει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
5