Πολιτική

Κουρουμπλής για διαθέσιμα νοσοκομείων: Η ΝΔ συνελήφθη αδιάβαστη!

Απάντηση στη ΝΔ για την αποκάλυψη που έκανε χθες ότι με την ΠΝΠ ζητήθηκαν και τα διαθέσιμα των νοσοκομείων, έδωσε μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο ο κ. Κουρουμπλής είπε: «Η ΝΔ για άλλη μια φορά συνελήφθη αδιάβαστη. Δεν διαβάζουν τεμπελιάζουν. Δεν υπάρχει πουθενά ρητή εντολή δική μου για μεταφορά των διαθεσίμων των νοσοκομείων είναι τυπική διαβίβαση της ΠΝΠ προς τον υπηρεσιακό παράγοντα».

Ο υπουργός Υγείας είπε ακόμα ότι μακάρι τα νοσοκομεία μας να είχαν αποθεματικά αλλά δεν έχουν. Όπως είπε χαρακτηριστικά από τα 90 νοσοκομεία τα 85 δεν έχουν.

Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει περιθώριο να διατεθούν χρήματα. «Άνθρακας ο θησαυρός που λέει ότι βρήκε η ΝΔ», είπε ο κ. Κουρουμπλής και τόνισε ότι «εμείς έχουμε ανάγκη να πληρώσουμε τις τρέχουσες ανάγκες. Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει τα νοσοκομεία ούτε ώρα χωρίς χρηματοδότηση. Αυτά είναι υπερβολές και ακρότητες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληραίνει στάση το Μέγαρο Μαξίμου για τους αγρότες - Εξετάζονται πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων για να σπάσουν τα μπλόκα
Οδηγοί φορτηγών, παραγωγοί λαϊκών αγορών και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων σχεδιάζουν κινητοποιήσεις, ενώ ανοιχτό ενδεχόμενο για απεργία διαρκείας αφήνουν και οι οδηγοί ταξί, οι οποίοι συνεδριάζουν αύριο
Αγρότες