Πολιτική

Κουίκ: Η συγκυβέρνηση είναι Ε(Ν)ΦΙΑΛΤΗΣ για τους Έλληνες

«Με τον απάνθρωπο και αποτυχημένο ΕΝΦΙΑ, η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει πόσο Ε(Ν)ΦΙΑΛΤΗΣ είναι με τις πολιτικές της για τους Έλληνες» δηλώνει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ.

«Με σπασμωδικά “μαγειρέματα”, που υποδεικνύει ακόμα και ο υπόδικος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, δεν ξαλαφρώνουν οι Έλληνες από το νέο ασήκωτο βάρος των 3,2 δισ. Απόσυρση του νόμου, εδώ και τώρα, είναι η μόνη λύση» τονίζει ο κ. Κουίκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΕΛ για ΕΝΦΙΑ: Παίζουν την κολοκυθιά με τον αριθμό των δόσεων

Kόκκινα δάνεια και ΕΝΦΙΑ οι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ – Συναντήσεις με Στουρνάρα, Χαρδούβελη

Κορκίδης: “Tα λάθη με τον ΕΝΦΙΑ είναι κυρίως σοβαρά άσκησης φορολογικής πολιτικής”

Αλλάζουν τα πάντα στον ΕΝΦΙΑ για να… σβήσει η φωτιά των φουσκωμένων εκκαθαριστικών! Περισσότερες οι δόσεις – Ποιοι δεν θα πληρώσουν φόρο ακινήτων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 39
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221