Πολιτική

Κουβέλης σε Χαρακόπουλο: Η χώρα οδεύει σε εκλογές

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία των 180 βουλευτών για την εκλογή προέδρου δημοκρατίας και κατά συνέπεια η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Λαρίσης της ΝΔ, Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Οι δυο Θεσσαλοί (ο Κουβέλης είναι τρικαλινός) τα είπαν στον περίβολο της Αγίας Αικατερίνης στην Πλάκα, όπου η “Πανθεσσαλική Στέγη” γιόρτασε τα 133 χρόνια απο την απελευθέρωση της Θεσσαλίας.

Ο κ. Χαρακόπουλος έχει ιδιαίτερη σχέση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ από την εποχή που ήταν αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και είχε διαπιστώσει το ενδιαφέρον του για τον πρωτογενή τομέα. Στο πηγαδάκι προστέθηκε και η βουλευτής Καρδίτσας, Ασημίνα Σκόνδρα, ενώ στη συνέχεια εν πομπή κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα όπου έγινε κατάθεση στεφάνων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο υπουργικό: Μάχη με τα fake news για Τέμπη και εξωτερική πολιτική – Τολμηρές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις
«Οι παρεμβάσεις μας ανάχωμα στην ακρίβεια - Επιστρέφουμε το μερίδιο της ανάπτυξης στους πολίτες - Στην ψευδολογία της αντιπολίτευσης απαντάμε με το έργο μας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 57
Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις φοροελαφρύνσεις σε 4 εκατ. πολίτες και το μεταναστευτικό
Στο «τραπέζι» και το νομοσχέδιο του υπουργείου Άμυνας για τον χάρτη μετάβασης των Ενόπλων Δυνάμεων στη νέα εποχή - Εγρήγορση σε θέματα μείζονος σημασία που φθείρουν δημοσκοπικά το κυβερνών κόμμα ζητά ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 15