Πολιτική

Ξυνίδης: Δεν μπορώ να προσεγγίσω την συνταγή του ΠΑΣΟΚ PLUS με διπλάσιο αμονιαζόλ

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού περιφερειακής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας για τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ.

Με μια πικρόχολη παρέμβαση στο προσωπικό του blog ο κ.Ξυνίδης αντιμετωπίζει με ειρωνεία και απαξίωση όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο. Διαβάστε το:

Αγαπητοί μου σύντροφοι
Επειδή δεν μπορώ να προσεγγίσω την συνταγή του ΠΑΣΟΚ PLUS με διπλάσιο αμονιαζόλ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δηλώνεις παρών όταν καλού κακού είσαι απών ή απών ενώ έχεις και το νου σου να είσαι παρών. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη διαφορά «μεταρρυθμιστών» και «αντιμεταρρυθμιστών», όπως δεν είχα καταλάβει την διαφορά μεταξύ «εκσυγχρονιστών» και «αντιεκσυγχρονιστών» (αλήθεια πόσο εκσυγχρονιστής ή μεταρρυθμιστής είσαι όταν αρνείσαι να πωλείται το βρεφικό γάλα πρώτης ηλικίας στα super-markets και να πουλιούνται μόνο στα φαρμακεία σε πολλαπλάσια τιμή από αυτή της Γερμανίας;).

Επειδή δεν αισθάνομαι ένοχος για την προσπάθεια ζωής που έχουμε κάνει εδώ και δύο χρόνια, σε βάρος της υγείας και της αξιοπρέπειάς μας. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να αφήσετε να ασκήσουμε απρόσκοπτα τις ούτως ή άλλως επαχθείς υποχρεώσεις μας στην κυβέρνηση Παπαδήμου, μήπως και σωθεί η χώρα και μαζί με τη χώρα σωθεί στοιχειωδώς η ανθρώπινή μας αξιοπρέπεια.

Κι όταν αυτή η προσπάθεια, όπως πιστεύω όλοι ευχόμαστε, στεφθεί στοιχειωδώς από επιτυχία, να πάμε στα σπίτια μας, αφήνοντας τους νεώτερους να αντιμετωπίσουν τη ζοφερή πραγματικότητα που τους κληροδοτούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βόμβα Χρυσοχοϊδη πυροδότησε τον πόλεμο της διαδοχής – Καρχιμάκης: “Είναι αλαζόνας, αχάριστος και προπέτης”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε εσωτερική περιδίνηση το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Η παραίτηση Λαμπρόπουλου που άναψε φωτιές
Στις 18 Ιουλίου, ο Λάμπρος  Αντωνόπουλος πήρε την απόφαση, χωρίς να έχει ενημερώσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, να στείλει  επιστολή στον ΟΠΕΚΕΠΕ, επιστρέφοντας πάνω από 15.000 ευρώ που είχε εισπράξει, επικαλούμενος λόγους «ευθιξίας»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε στο Αττικόν τους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου που έκανε προσθαλάσσωση στην Ελευσίνα
Μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ευχήθηκε στα μέλη του πληρώματος «άμεση επάνοδο στα καθήκοντά τους»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 1