Πολιτική

Λεβέντης: Τυχαίο το ταξίδι μου με τον Τσίπρα – Δεν ξέρω τι είναι το κονέ

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις συνεργασίας της ΕΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε ο πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης και απέδωσε σε τυχαίο το γεγονός ότι θα βρεθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.

Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος της ΕΚ επιβεβαίωσε ότι θα συνταξιδέψει με τον Πρωθυπουργό στις ΗΠΑ αλλά αυτός είπε είναι προσκαλεσμένος από ομογενειακές οργανώσεις για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν.

Σχετικά με τα όσα του καταλόγισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου ότι έχει κάνει «κονέ» με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως αυτός δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη «κονέ» και επανέλαβε ότι εγώ έχω πεί ότι δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο να κάνω.

Επιτέθηκε και στην Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι έχουν μετατραπεί σε θυγατρικά κόμματα του Μητσοτάκη που του έδωσαν και πάλι με τον εκλογικό νόμο των 50 εδρών.

Στις εκλογές είπε η ΕΚ θα είναι και πάλι αυτόνομη και σημείωσε με νόημα «εδώ θα είμαστε και θα δούμε ποιος και ποιοι θα πάνε με ποιους… ο κόσμος δεν εκτιμά τα κόμματα που παίρνουν στελέχη από αλλού… » αφήνοντας έτσι μια σαφής αιχμή για τον πρώην εκπρόσωπό του Γιάννη Καλλιάνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πυρά της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη και αποκλεισμό μαρτύρων – «Αφήστε τα παραμυθάκια», «Επιλέγετε τη συσκότιση»
Οι πρώτοι που θα καταθέσουν είναι ο Μωυσίδης Αντώνιος, πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και ο Καργιώτης Ιωάννης, πρώην αντιπρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κωστής Χατζηδάκης: «Θα είναι τελείως ακατανόητο οι αγρότες να μην έρθουν στον διάλογο» – Εισηγήσεις στα μπλόκα να μην πάνε στο ραντεβού με Μητσοτάκη
«Να σε καλεί ο πρωθυπουργός και να αρνείσαι να μην πηγαίνεις, δεν έχει προηγούμενο ούτε στην Ελλάδα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, την ώρα που οι αγρότες από τα μεγάλα μπλόκα σκέφτονται να μην προσέλθουν στη συνάντηση
Μπλόκα αγροτών
40
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης