Πολιτική

Λιποθύμησε βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή

Διακόπηκε για λίγα λεπτά η συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων μετά από λιποθυμία της βουλευτού της ΕΚ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η βουλευτής των ΕΚ μετείχε στην τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις.

Η βουλευτής χάνοντας τις αισθήσεις της, έγινε αντιληπτή από τους συναδέλφους της, ενώ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Σεβαστάκης κάλεσε τους βουλευτές γιατρούς να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα ειδοποιήθηκε και πήγε στην αίθουσα της Γερουσίας και ο γιατρός της Βουλής που της προσέφερε τις πρώτες ιατρικές υπηρεσίες . Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η βουλευτής έχει μεταφερθεί για περεταίρω εξετάσεις και νοσηλείας στον Ερυθρό Σταυρό.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων ήταν πολύωρη καθώς ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι η δεύτερη συνεδρίαση με την ακρόαση φορέων και στη συνέχεια ξεκίνησε η τρίτη συνεδρίαση με τη συζήτηση του νομοσχεδίου επί των άρθρων. Καθώς το νομοσχέδιο συζητείται μ ε την διαδικασία του «επείγοντος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προβλήματα με το καλημέρα στη Βουλή στη συζήτηση για την Προανακριτική - Το χρονόμετρο, οι ενστάσεις και οι εντάσεις
Ένταση από τα... αποδυτήρια με την υποβολή ενστάσεων επί της διαδικασίας για τη σύσταση Προανακριτικής με καταγγελίες και προαναγγελίες αποχωρήσεων
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής - Οι 14 κάλπες και η μυστική ψηφοφορία
Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει με ενστάσεις επί της διαδικασίας με αιχμή τον τρόπο, που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Διάσκεψη των Προέδρων, να διεξαχθεί η ψηφοφορία ανά πρόταση
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
«Καζάνι που βράζει» η Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής: Σήμερα η ψηφοφορία για παραπομπή Καραμανλή – Τι θα πει ο Μητσοτάκης
Η ψηφοφορία για τους βουλευτές της ΝΔ έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η «γαλάζια» πρόταση να μη λάβει τις 154 θετικές ψήφους
Βουλή 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
4