Πολιτική

Λοβέρδος: Επιπόλαιη η συζήτηση για αλλαγή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε βιαστικά και επιπόλαια οσα ακούγονται για την αλλαγή της ηγεσίας του κόμματος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real fm, δήλωσε: “Όποιος θέτει θέμα να μη μείνει ο πρόεδρος, κάνει λάθος. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ηρεμήσουμε στο κόμμα”

Ο υπουργός Υγείας απέφυγε να σχολιάσει την πρόσφατη δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον ίδιο για την αρχηγία του κόμματος, λέγοντας ότι “δεν πρέπει κανείς να άπαντα σε αυτά τα ερωτήματα- αλίμονο αν έλεγα κάτι και δύο φορές αλίμονο αν έλεγα κάτι για εμένα”.

Αναφερόμενος στην χθεσινή σύσκεψη υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, στη Βουλή, σημείωσε ότι ήταν μια απόπειρα συντονισμού, ενώ σχετικά με τη διαρροή για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ανέφερε ότι “ήταν μια κακή κίνηση και η προδιάθεση μού ήταν αρνητική”. Τέλος, επισήμανε ότι “οι διαρροές δημιουργούν παρεξηγήσεις και εντάσεις”.

Διαβάστε επίσης: Η Εύα ξαναχτυπά (τον Γιώργο) – Έθεσε θέμα ηγεσίας

Ξεκινά το “ψαλίδι” στις δαπάνες ο Λοβέρδος

Έχουν χάσει εντελώς τον έλεγχο! – Ηγέτες μιας άλλης εποχής

Κάποιος να του θυμήσει ότι παραιτήθηκε από Πρωθυπουργός

Παπαδήμος – Βενιζέλος καταστρώνουν το πλάνο της επόμενης πενταετίας – Λιτότητα έως το 2015 και σκληρά μέτρα για όλους τους έλληνες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στα ψιλά γράμματα και σε παράτυπες πρακτικές για τα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
«Πλέον, ορίζεται ανώτατο ύψος που μπορεί να φτάσει ένα καταναλωτικό δάνειο όταν το ξεχρεώνεις και θα είναι μεταξύ 30%-50% πάνω από το κεφάλαιο το οποίο δανείστηκε ο συναλλασσόμενος με την τράπεζα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 32