Πολιτική

Μαξίμου: Αλαζονικός και ακροδεξιός ο Μητσοτάκης

Στην… αντεπίθεση το Μέγαρο Μαξίμου μετά τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ πως "υπόσχεται" απολύσεις και μειώσεις μισθών και τον χαρακτηρίζει αλαζονικό και ακροδεξιό.

“Με τη συνέντευξή του σήμερα στα ΝΕΑ, ο κ. Μητσοτάκης μας βγάζει από τον κόπο να αναδεικνύουμε τις ανατριχιαστικές πλευρές της πρότασης του για τη χώρα, αφού το κάνει μόνος του”, αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

“Όταν ο λαός ακούει για σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, νέο ασφαλιστικό νόμο και ανταγωνιστικότητα από τον κο Μητσοτάκη ξέρει καλά τι τον περιμένει: απολύσεις, μειώσεις μισθών, ιδιωτική ασφάλιση και απορρύθμιση. Αυτό είναι το μνημόνιο του κου Μητσοτάκη, που εμφανίστηκε για άλλη μία φορά εμπαθής, αλαζονικός, φίλος των ολιγαρχών και κυρίως ακροδεξιός. Μακάρι να έδινε συνεντεύξεις συχνότερα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μυλωνάκης κατέθεσε στην Εξεταστική το ενημερωτικό σημείωμα Βόρρα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Αναφέρεται στα συστημικά προβλήματα που ακολουθήθηκαν με τις εταιρείες - τεχνικούς συμβούλους, την ανεπάρκεια σε προσωπικό και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που είχαν εκδοθεί
Γιώργος Μυλωνάκης