Πολιτική

Μαρινάκης: Δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών

«Εμείς είμαστε η παράταξη που το έχει αποδείξει με τις πράξεις της από άλλα κόμματα δήθεν προοδευτικά»

«Δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς σχετικά ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε για τους βουλευτές από το κόμμα των Σπαρτιατών που προτίθενται να στηρίξουν τον Κώστα Τασούλα για Προέδρο της Δημοκρατίας: «Εμείς είμαστε η παράταξη που το έχει αποδείξει με τις πράξεις της από άλλα κόμματα δήθεν προοδευτικά».

«Εμείς», είπε, «απαντούμε ένα “όχι” ξεκάθαρο και αυτή η απάντηση έχει αξία όπως και οι ενέργειες του πρωθυπουργού που με μια σειρά από νομοθετικές παρεμβάσεις έδωσαν τα κατάλληλα όπλα στη δικαιοσύνη ώστε να μην βρεθούν στη Βουλή στο παρελθόν εγκληματικές οργανώσεις».

«Οι ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της αμηχανίας τους που επέλεξαν να χτίσουν ένα ακροδεξιό αφήγημα για την επιλογή Τασούλα είναι κατώτερες των περιστάσεων και άσχετες με την πραγματικότητα και προσβάλλουν την κοινή λογική».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μάντζος μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν: Διάλογος με την Τουρκία «χωρίς αυταπάτες» και με επίγνωση των κόκκινων γραμμών
Ο υπεύθυνος Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι όσο η Αγκυρα επιμένει σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις και απειλή πολέμου -Αιχμές για NAVTEX και αναφορές σε «τουρκική μειονότητα»
Μητσοτάκης και Ερντογάν
Ερντογάν: Πιστεύουμε ότι θα σημειωθεί πρόοδος και στην επίλυση των αλληλένδετων προβλημάτων στο Αιγαίο
Ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε ότι έθεσε στον Έλληνα πρωθυπουργό ζητήματα που, κατά την τουρκική πλευρά, αφορούν τις ελευθερίες της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη
Ερντογάν