Πολιτική

Μώραλης: Ταράξαμε τα νερά στο λιμάνι του Πειραιά

Τη νίκη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θα διεκδικήσει ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννη Μώραλη έναντι του νυν δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου.

«Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα ταράζοντας τα νερά στο λιμάνι του Πειραιά. Ο Πειραιάς γυρίζει την πλάτη του στο χθες. Επτά στους δέκα δημότες αποδοκίμασαν τον απερχόμενο δήμαρχο και το δήθεν έργο που επιχείρησε να προβάλει τις τελευταίες 40 ημέρες. Σήμερα οι Πειραιώτες και οι Πειραιώτισσες ψήφισαν προοπτική, ψήφισαν ανάπτυξη, ψήφισαν ενδιαφέρον για το δημότη, ψήφισαν θέσεις εργασίας. Σε αυτούς αφιερώνουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Στον “Πειραιά Νικητή ” δεν χωρούν αποκλεισμοί. Στον “Πειραιά Νικητή” υπάρχει συστράτευση πολιτών και συμπαράσταση και αλληλεγγύη για τους πολίτες. Θέλω σήμερα να απευθύνω ένα μήνυμα στους πολίτες που δεν μας ψήφισαν την πρώτη Κυριακή: Να τους καλέσω να έρθουν μαζί μας ώστε με σεβασμό και αξιοπρέπεια να δώσουμε αγώνα μίας ακόμη εβδομάδας ώστε να δημιουργήσουμε τον “Πειραιά Νικητή”.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους τους πολίτες, όποιον και αν ψήφισαν που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας, στις σημερινές εκλογές» δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του συνδυασμού του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε μαζί του ο κύριος Δρίτσας, ο Γιάννης Μώραλης απάντησε: «Ο κύριος Δρίτσας επικοινώνησε μαζί μου, μιλήσαμε για πέντε λεπτά, τον συνεχάρηκα για το καλό αποτέλεσμα και μιλήσαμε ελάχιστα λίγα λεπτά για την πόλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανωλεθρία για τα exit polls – Θρίλερ στην Αθήνα και την περιφέρεια Αττικής

Αποτελέσματα εκλογών: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια της Αττικής – Κεφάλι για τη ΝΔ σε 9 Περιφέρειες

Τα πρώτα αποτελέσματα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης – Προηγείται ο Μπουτάρης

Τα πρώτα αποτελέσματα για τον δήμο της Αθήνας – Προηγούνται Καμίνης και Σακελλαρίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Κομματικά εγκάθετοι όσοι πυρπολούν τον διάλογο με τον Μητσοτάκη – Η αστυνομία θα επιβάλει τον νόμο στα μπλόκα»
«Σε καμία πολιτεία δεν μπορεί το κράτος να ρυμουλκήσει τρακτέρ. Αυτός είναι και ο λόγος που προβάλλουν με αυτόν τον τρόπο - δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω - τα αιτήματά τους»
Παύλος Μαρινάκης
Το παρασκήνιο του ναυαγίου της συνάντησης με τους αγρότες - Ενοχλημένος ο Μητσοτάκης, έτοιμο το Plan B
Ποιοι θα περάσουν τελικά το κατώφλι του Μαξίμου στις 3 το μεσημέρι - Παρ’ ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν ότι εφόσον τα μπλόκα συνεχιστούν, «η επιείκεια τελειώνει»
τρακτέρ 78
Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
«Όποιος πιστεύει στο δίκαιο των αιτημάτων του και σε κάποια λύση, προσέρχεται στο διάλογο» τονίζουν οι ίδιες πηγές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 110
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53