Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΝΔ: «Φιάσκο πάνω στο φιάσκο» για το ΚΕΕΛΠΝΟ – Νέα ερωτήματα για την υπόθεση ΔΕΠΑ

ΝΔ: «Φιάσκο πάνω στο φιάσκο» για το ΚΕΕΛΠΝΟ – Νέα ερωτήματα για την υπόθεση ΔΕΠΑ

Για «φιάσκο πάνω στο φιάσκο» σχετικά με το πόρισμα της πλειοψηφίας για το ΚΕΕΛΠΝΟ έκανε λόγο στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η Μαρία Σπυράκη.

«Ζητείται να ελεγχθεί από τη Δικαιοσύνη κάτι που έχει ελεγχθεί σε προκαταρκτικό επίπεδο. Τελικά, προέκυψαν μόνο ενδείξεις. Όλα είναι τόσο αδύναμα, ώστε δεν στοιχειοθετούν λόγους για σύσταση προανακριτικής επιτροπής», τόνισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση ΔΕΠΑ και τη συνέντευξη του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Θεόδωρου Κιτσάκου. «Εβδομάδες τώρα, και ενώ νέα στοιχεία έρχονται για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη, η κυβέρνηση σιωπά και αναβάλλει τις απαντήσεις», δήλωσε η κυρία Σπυράκη.

Απηύθυνε δε το ερώτημα αν ισχύει ότι «ο κ. Κιτσάκος είχε ενημερώσει για την εκτόξευση του χρέους της εταιρείας του κ. Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ συνολικά 7 υπουργούς;  Ισχύει ότι ενώ ενημέρωνε τους αρμόδιους υπουργούς του έγινε σύσταση να κάνει λίγη υπομονή; Εναντίον του κ. Κιτσάκου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αποκαλεί τους υπουργούς συντρόφους. Τι ισχύει από όσα καταγγέλλει;».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις