Πολιτική

ΝΔ για Τσίπρα: Η θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα ευτυχώς φτάνει στο τέλος της

«Η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα με τη γραβάτα-δώρο του κ. Ζάεφ δεν επιτρέπει κανένα σχόλιο για τα ψέματα που τη συνόδευσαν. Μέχρι εδώ, όμως..."

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο. Και συνεχίζει:

[read4more]

“Οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία. Και προσβάλλονται όταν στη θέση του πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς, έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου.

Το βεστιάριο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλούσιο και μπορούν να μεταμφιέζονται όπως θέλουν. Αλλά οι θεατές έφυγαν. Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα.

Ευτυχώς φτάνει στο τέλος της» το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσία του πρωθυπουργού στο Ζάππειο”.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως πριν… γίνουν όλα στο Ζάππειο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του είχε αποκαλύψει πως την Δευτέρα, η Νέα Δημοκρατία καταθέτει στη Βουλή πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η δύσκολη «εξίσωση» της Συνταγματικής Αναθεώρησης, τα κρίσιμα άρθρα και το πολιτικό μπρα ντε φερ
Είναι κυρίαρχη η άποψη ότι θα «στριμώξει» πολιτικά τα κόμματα του κέντρου και ειδικά το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε ζητήσει την αλλαγή στον τρόπο επιλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα δω τον Ερντογάν πριν τις 15 Φεβρουαρίου - «Εφικτός στόχος» να πάρει η ΝΔ το απαιτούμενο ποσοστό για αυτοδυναμία στις εκλογές
«Το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος» είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός ο οποίος τόνισε ότι ο εκλογικός νόμος δε θα αλλάξει - «Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να πάρει άδεια από κανέναν αν, παραδείγματος χάρη, θέλει να κάνει μία ηλεκτρική διασύνδεση μεταξύ ελληνικών νησιών στο Αιγαίο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
121
«Το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος» λέει ο Πρωθυπουργός - Τα μηνύματα που στέλνει στην Τουρκία
Κρατώ τη δήλωση Φιντάν ως μια θετική αναγνώριση ότι η Τουρκία μπορεί και να εξετάζει κάποια από τα πάγια θέματά της, να μην τα αναδεικνύει με την ίδια ένταση που το έκανε στο παρελθόν» τόνισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 7