Πολιτική

ΝΔ: “Στις Βρυξέλλες γίνονται όλα ερήμην του κ.Παπανδρέου”

«Τα όσα διαδραματίζονται στις Βρυξέλλες, ερήμην του κ. Παπανδρέου, είναι αποτέλεσμα λαθεμένων κυβερνητικών χειρισμών», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ο κ. Γιάννης Μιχελάκης συνεχίζει: «Είναι εκείνα που η κυβέρνηση διακήρυσσε πως ήθελε να αποφύγει, παίρνοντας διαδοχικά πακέτα επώδυνων μέτρων».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ζητεί από την κυβέρνηση «να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και να μην δεχτεί καν οποιαδήποτε συζήτηση για εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας».

«Αναμένουμε να δούμε, εάν η όποια ελάφρυνση χρέους, θα μας επιστρέψει -τουλάχιστον- εκεί που ήμασταν (από πλευράς χρέους και τόκων) το 2009 και πριν αρχίσουν όλες αυτές οι θυσίες. Επίσης, αναμένουμε να δούμε τον τρόπο διασφάλισης της ρευστότητας για την οικονομία μας και των ασφαλιστικών μας ταμείων», συμπληρώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

“Δεν θα είναι ο Παπανδρέου πρωθυπουργός μέχρι τα Χριστούγεννα”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκανδαλίδης για διεύρυνση ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ με τα παπαγαλάκια της προσπάθησε να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια για δύο αστοχίες»
Ο επικεφαλής της Επιτροπής επιχείρησε να κλείσει τα εσωτερικά μέτωπα και επανέλαβε ότι το πολιτικό διακύβευμα για τη Χαριλάου Τρικούπη είναι η συγκρότηση προοδευτικής εναλλακτικής απέναντι στη ΝΔ
Κώστας Σκανδαλίδης, ΠΑΣΟΚ
Το διπλό στοίχημα του Μαξίμου: Συσπείρωση ψηφοφόρων και μέτρα για την ακρίβεια λόγω πολέμου
Ως ένα πρώτο βήμα για να αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας, η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες την επιβολή πλαφόν στο περιθώριο κέρδους στα καύσιμα αλλά και σε προϊόντα του σούπερ μάρκετ
Κυριάκος Μητσοτάκης