Πολιτική

ΝΔ: Με τον Καμμένο θα ασχοληθούμε αφού μας πει για την επικοινωνία με τον ισοβίτη

Απάντηση στον Πάνο Καμμένο δίνουν κύκλοι της ΝΔ σχετικά με τα όσα υποστήριξε ο τελευταίος για σκευωρία εναντίον του. Όπως αναφέρουν "θα ασχοληθούμε μαζί του όταν απολογηθεί για τις επικοινωνίες του με τον ισοβίτη "

«Σήμερα, μετά από ενδελεχή έρευνα της Δικαιοσύνης, κατέπεσε η σκευωρία που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν σε βάρος μου», είχε σχολιάσει ο Πάνος Καμμένος.

«Στα βαλτόνερα ηρωίνης της εγκληματικής οργάνωσης του Noor1, με την οποία συστρατεύονται υπεράνω κάθε υποψίας εφοπλιστικά, μιντιακά και πολιτικά συμφέροντα, που δρουν αδίστακτα σε βάρος της Δικαιοσύνης, και μετέρχονται κάθε έκνομο μέσο, για την συγκάλυψη των πρωταγωνιστικών της μελών, έπεσαν οι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί των ταυτισμένων με τα συμφέροντα της Ν.Δ. εφοπλιστή, Ευάγγελου Μαρινάκη, και του εκδότη, Ιωάννη Κουρτάκη» αναφέρει ο Πάνος Καμμένος.

«Σήμερα, μετά από ενδελεχή έρευνα της Δικαιοσύνης, κατέπεσε η σκευωρία που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν σε βάρος μου. Η Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς έθεσε στο αρχείο τις μηνυτήριες αναφορές του δίδυμου των Παραπολιτικών, καθώς και του ήδη καταδικασμένου ισόβια για την υπόθεση του Noor1 κρατούμενου, και διέταξε έρευνα για όσα αδικήματα τελέστηκαν σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος της κ. Εισαγγελέως και του λιμενικού υπαλλήλου» δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Δεν εκβιάζομαι»

“Οι παρακρατικές μέθοδοι, των παράνομων υποκλοπών, των εκβιασμών, των απειλών, των δωροδοκιών, και των πάσης φύσεως ποινικών αδικημάτων, που μετέρχεται η αντεθνική και άκρως επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, αφού εισχώρησε και διάβρωσε κάθε τομέα της δημόσιας δράσης, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη με κάθε πρόσφορο μέσο” προσθέτει ο Πάνος Καμμένος.

Και υπογραμμίζει στη συνέχεια, ότι “ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβεβαιώνω κάθε πολίτη ότι δεν εκβιάζομαι, και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσω από τις θέσεις μου και από την προσωπική και πολιτική στάση ζωής να επιθυμώ την κάθαρση, και δη σε υποθέσεις μείζονος δημοσίου συμφέροντος και εθνικής ασφάλειας. Η οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής μου, από οποιονδήποτε κι εάν προέρχεται, θα καταπέσει στο κενό, και θα τους συμπαρασύρει στα ίδια βαλτόνερα της πολιτικής εξαθλίωσης και κατάντιας”.

“Η πράξη αρχειοθέτησης του κ. Εισαγγελέα Εφετών Πειραιώς αποτελεί ισχυρό ράπισμα στο διευθυντήριο της πολιτικής σκευωρίας σε βάρος μου. Οι παραπολιτικοί συκοφάντες, οι μαριναρισμένοι με το συμβόλαιο εξόντωσής μου, θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού καταφύγιο πλέον, αφού τα χέρια της Ν.Δ. είναι πλέον δεμένα, όπως και τα δικά τους” καταλήγει στην δήλωσή του ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 34
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221