Πολιτική

Νέα “βόμβα” Χρυσόγονου: Ολοκλήρωση της αξιολόγησης ή στάση πληρωμών! [vid]

“Άμεσο κλείσιμο αξιολόγησης ή περιπέτειες” αυτό είναι το δίλημμα που έθεσε, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Ο Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Φθιώτιδας Star FM σημείωσε χαρακτηριστικά για την αξιολόγηση: “Θέλω να πιστεύω ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7 Απριλίου, διότι διαφορετικά το άλλο θα είναι στις 22 Μαΐου και στη συνέχεια στις 15 Ιουνίου και εκεί πλησιάζει επικίνδυνα ο Ιούλιος, που πρέπει να γίνουν μεγάλες πληρωμές τοκοχρεωλυσίων κοντά στα 7 δισ ευρώ και είτε δεν θα μπορέσουν να βρεθούν ή θα βρεθούν με αίμα και άμμο.”

Τα προβλήματα που προβλέπει πως θα προκύψουν σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, θυμίζουν έντονα ημέρες του καλοκαιριού του 2015 “Θα πρέπει να στραγγίξουν όλα τα κρατικά ταμεία, να σταματήσουν οι πληρωμές σε όλους τους πιστωτές του δημοσίου, πράγμα το οποίο θα έχει άκρως δυσάρεστες συνέπειες για την ελληνική οικονομία και θα καταστήσει ανέφικτη την επίτευξη του στόχου.”


Χρυσόγονος: Πολύ κοντά στην παύση πληρωμών εάν… από LAMIASTARGR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Δημοσκόπηση Interview: Οι 4 χαμένες περιφέρειες της ΝΔ, 6 στους 10 δεν προτιμούν τα ΕΛΤΑ – Πώς βλέπουν την επιστροφή Τσίπρα
Σύμφωνα μάλιστα με τα ευρήματα της δημοσκόπης το «πρασίνισμα» του χάρτη στις συγκεκριμένες περιφέρειες προκύπτει κυρίως λόγω της μείωσης της δύναμης της ΝΔ και όχι λόγω της αύξησης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ
Κάλπη 344