Πολιτική

Νέες έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις ζήτησε ο Νίκος Δένδιας

Πρόκειται για κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις σε ανώτατο στρατιωτικό επίπεδο

Έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Δημήτρη Χούπη και μάλιστα σε ανώτατο στρατιωτικό επίπεδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Νίκος Δένδιας ζήτησε την πραγματοποίηση έκτακτων κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα στους βαθμούς του Ταξίαρχου Στρατού Ξηράς, Αρχιπλοίαρχου ΠΝ, Ταξίαρχου Πολεμικής Αεροπορίας, όπως επίσης στους βαθμούς του Συνταγματάρχη, Πλοίαρχου ΠΝ και Σμήναρχου, για όσους Αξιωματικούς έχουν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Σκοπός των έκτακτων κρίσεων, είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η υλοποίηση της Nέας Δομής Δυνάμεων στο πλαίσιο της «Ατζέντας 2030», ο εξορθολογισμός του αριθμού των ανώτατων και ανώτερων Αξιωματικών, η προσαρμογή στις σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις και η επίσπευση των μεταρρυθμίσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg για το λιμάνι του Πειραιά: Με τις ΗΠΑ έχουμε υπογράψει αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες χωρίς να αμφισβητούμε επενδύσεις του παρελθόντος
«Έχουμε ήδη υπογράψει συμφωνίες που αποδεικνύουν ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε αμοιβαία επωφελείς ρυθμίσεις χωρίς να αμφισβητούμε τις επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν και των οποίων η δομή πρέπει να γίνει σεβαστή»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόβλημα με το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία είναι η παραχώρηση εδαφών – Η Ελλάδα γίνεται ενεργειακός κόμβος
«Η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτη επιστροφή, παράγει πρωτογενή πλεονάσματα, το χρέος βελτιώνεται, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι υψηλότερος κι έχουμε αποδείξει ότι η κρίση ανήκει στο παρελθόν»
O Κυριάκος Μητσοτάκης 16
Κοντά στις 16 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ σε τρεις δημοσκοπήσεις – Το «αγκάθι» της ακρίβειας και οι απαντήσεις για νέα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά
Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι πολίτες θεωρούν ότι είναι το θέμα που δυσκολεύει περισσότερο την κυβέρνηση σήμερα ενώ η πλειοψηφία χαρακτηρίζει λάθος τους χειρισμούς για τα ΕΛΤΑ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 16