Καβγάς με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, με αφορμή αιχμές του Χρυσαυγίτη βουλευτή κατά του παριστάμενου Γεν. Διευθ. Του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας Γκάι Ράιντερ.
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον κ. Ράιντερ ο οποίος συμμετείχε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για να ενημερώσει για θέματα της αρμοδιότητας του… Ο Ηλίας Παναγιώταρος, προκαλώντας άλλη μία φορά, επετέθη προσωπικά στον Γεν. Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας, λέγοντας ότι κυκλοφορεί με λιμουζίνες που πληρώνει ο ελληνικός λαός σε κλειστούς δρόμους και δε βλέπει τους μετανάστες που παίρνουν, όπως είπε, όχι μόνο τις δουλειές των Ελλήνων αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του κοινωνικού μερίσματος.
Ο κ. Ράιντερ απαξίωσε να απαντήσει στον Χρυσαυγίτη βουλευτή, ωστόσο
έντονη ήταν η αντίδραση του υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου..
«Ο κ. Ράιντερ κυκλοφορεί με ένα polo δεκαετίας» απάντησε και επετέθη στον Χρυσαυγίτη βουλευτή σημειώνοντας πως ενώ μισεί τους μετανάστες, την ίδια ώρα συναλλάσσεται μαζί τους, αναφερόμενος στη γνωστή εταιρεία «Φάλαγγα», με είδη υγειονομικού υλικού που προμήθευε στους «γιατρούς του κόσμου».
Ο Ηλίας Παναγιώταρος έλαβε εκ νέου το λόγο και σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δήλωσε πως η εταιρία του είναι νόμιμη και δεν είναι σαν το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε, με τα πλαστά τιμολόγια. Επετέθη δε και προσωπικά στον κ. Κεγκέρογλου ισχυριζόμενος πως συγγενικό του πρόσωπο έχει παράνομο ξενοδοχείο και παράνομο νταμάρι στην Κρήτη.
Διαβάστε επίσης: