Πολιτική

NewsIt: ΝΔ: “Όλα έκλεισαν τώρα πάμε για εκλογές”

Κύκλοι του κόμματος της Λεωφόρου Συγγρού επιμένουν πως η Νέα Δημοκρατία παρά τις καταιγιστικές εξελίξεις δεν κάνει πίσω στο θέμα των εκλογών.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών φαίνεται πως δεν αλλάζουν τίποτα στον προγραμματισμό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί έχει ληφθεί η απόφαση να να επιμείνει το κόμμα στην άμεση διεξαγωγή εκλογών.

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως δεν κάνει βήμα πίσω στην άμεση διεξαγωγή των εκλογών και επιχειρηματολογεί λέγοντας πως με τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών για τη νέα δανειακή σύμβαση και τη συμφωνία για το κούρεμα ολοκληρώνεται το έργο της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Κατά συνέπεια θα ζητήσει άμεση διεξαγωγή εκλογών το πιθανότερο εντός του Απριλίου και ίσως πριν το Πάσχα, κάτι που σίγουρα θα αιφνιδιάσει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ακόμα έχει μεγάλο δρόμο μπροστά του για να λύσει τα εσωκομματικά του θέματα, με την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Σε αυτή την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας βοηθούν και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να έχει σαφέστατο προβάδισμα έναντι όλων των άλλων κομμάτων, χωρίς ωστόσο να σχηματίζει μόνη της κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
39
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μαχμούντ Αμπάς – Ανησυχία για τη Γάζα και στήριξη στην Παλαιστινιακή Αρχή από την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Γάζα και Δυτική Όχθη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς 2
Η ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατο της Λένας Σαμαρά - «Μεταφέρθηκε σε σταθερή κατάσταση στον Ευαγγελισμό»
«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
Λένα Σαμαρά 24
Γιατί η Λένα Σαμαρά διακομίστηκε από το Σισμανόγλειο στον Ευαγγελισμό - Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον πρόωρο θάνατό της
Αποτελεί ερώτημα εάν η άτυχη κοπέλα είχε ιστορικό επιληψίας ή καρδιακής βλάβης, καθώς κανείς δεν μπορεί να πει μέχρι στιγμής με βεβαιότητα, ποια ήταν η αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στο θάνατό της κόρης του Αντώνη Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς και η κόρη του Λένα Σαμαρά στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία» 41