Πολιτική

Νίκος Παπανδρέου: «Μου ζήτησαν προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσω όλες τις ομιλίες του Ανδρέα»

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε ο συγγραφέας και γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος. Ο κ. Παπανδρέου προσκεκλημένος για την επέτειο των 44 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη είπε ότι προεκλογικά του είχε υποβληθεί ένα παράξενο αίτημα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μου ζήτησαν προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσω όλες τις ομιλίες από τις πρώτες εκλογές του Ανδρέα και δεν ήξερα και τι να κάνω. Να τα δώσω να μην τα δώσω. Είμαστε ανοικτοί σ’ αυτά», είπε ο Νίκος Παπανδρέου. Είπε επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει σαν είδωλο τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον παρακολουθεί για να δει τι μπορεί να αντιγράψει. Προσπαθεί να αντιγράψει τις επιτυχίες του.

Ο κ. Παπανδρέου είπε ακόμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με το ότι βγήκαμε από το μνημόνιο. Το πρόγραμμα θα το ολοκλήρωνε οποιαδήποτε κυβέρνηση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Η επιστολή Ανδρουλάκη στον πρόεδρο της Βουλής
«Επέλεξε να δώσει μια συνέντευξη 20λεπτης διάρκειας χωρίς να κάνει ούτε μια αναφορά στο έργο και τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αρθρώσει ούτε μια γραμμή κριτικής στην κυβέρνηση της ΝΔ»
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
61
Μητσοτάκης: Ξεκόβω κάθε συζήτηση για πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό – Έχουμε υπόψιν μας και άλλα μέτρα στήριξης
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε ευθέως το ενδεχόμενο παράτασης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με επιπτώσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η χώρα πρέπει «να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 230