Κυριακή, 16 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολίασε τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok: «Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολίασε τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok: «Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;»
iStock

Μία αποστομωτική viral ατάκα χρησιμοποίησε για να σχολιάσει τα αποτελέσματα των χτεσινών (22.05.2024) φοιτητικών εκλογών ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κάνοντας ένα βίντεο στο Tik Tok

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, πήρε την επική φράση του ηθοποιού Γιάννη Μπέζου, ο οποίος σε κάποια από τα σίριαλ που έχει πρωταγωνιστήσει, είπε το χαρακτηριστικό: «Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;». Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε ένα βίντεο στο Tiktok με αφορμή τις φετινές φοιτητικές εκλογές και σχολίασε το υψηλό κατά τη γνώμη του ποσοστό που υποστηρίζει ότι συγκέντρωσε η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Ο επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας, φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα της παράταξης «Πανσπουδαστική» που αναδείχθηκε πρώτη δύναμη για 3η συνεχή χρονιά.

«Όσες επιστολές κι αν στέλνει ο κ. Μητσοτάκης στην Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν στην Ευρώπη, την πραγματική απάντηση ήδη την έχει πάρει χτες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας που ανέδειξαν την “Πανσπουδαστική” πρώτη δύναμη ξανά σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά. 

@twra_kke 📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚ ♬ ZARI – Marina Satti

Και βέβαια όσες προσπάθειες κι αν κάνει η κυβερνητική παράταξη, το Μαξίμου, η ΔΑΠ, να αλλοιώσει αυτό το αποτέλεσμα, δεν αλλοιώνεται! Καταγράφεται στο μυαλό, στη δράση. Αυτό το μήνυμα καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να δώσουν ξανά στις 9 του Ιούνη ενισχύοντας μαζικά το ΚΚΕ. Γιατί χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δηλαδή και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ!», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο απόσπασμα.

Η ξεκαρδιστική ατάκα του ηθοποιού που έχει γίνει viral και χρησιμοποιείται ως σήμα κατατεθέν πλέον.

Η μουσική υπόκρουση του βίντεο αποτελείται από το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο η 37χρονη τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Φετινή Eurovision, κατακτώντας την 11η θέση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις