Πολιτική

Ο …φτωχούλης κύριος μαζί τα φάγαμε, κατά κόσμον Θεόδωρο Πάγκαλος, διαμαρτύρεται για την κομμένη σύνταξη

O κύριος μαζί τα φάγαμε ξαναχτύπησε. Ο ...φτωχούλης Θεόδωρος Πάγκαλος ξεπέρασε και τον εαυτό του αυτή τη φορά. Το γύρισε στο μελό ο καημένος.

Εμεινε λέει με 482 ευρώ από τη δικηγορική του σύνταξη. Κακώς κύριε Πάγκαλε ο …Μαδούρο, που όπως είπατε είναι εδώ, σας έκοψε τη σύνταξη. Και αναρωτιέμαι: Οι προηγούμενοι δεν ήταν Μαδούρο όταν σας την έκοβαν; Η μήπως σας την είχαν αφήσει άθικτη, οπότε θα μιλάμε για σκανδαλώδη μεταχείριση;

Αλλά ελάτε τώρα. Μεταξύ μας, πείτε την αλήθεια. Ολο και κάτι θα σας έχει μείνει από όσα, όπως έχετε ομολογήσει, φάγατε από το Δημόσιο. Η καλύτερα τρώγατε, θα έλεγε κανείς μεταφράζοντας τα λόγια σας, για δεκαετίες εις υγείαν των κορόιδων που σας ψήφιζαν για να πάρουν κανένα ψιχουλάκι, που θα έπεφτε από το πλουσιοπάροχο τραπέζι σας.

Γιατί εσείς κύριε Πάγκαλε και οι όμοιοί σας όλων των κομμάτων μετατρέψατε τα δικαιώματα του πολίτη σε ρουσφέτι για να υφαρπάζετε την ψήφο του με ψίχουλα, ώστε να συνεχίσετε να τρώτε.

Α, και κάτι τελευταίο. Μήπως παίρνετε βουλευτική σύνταξη;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 6 χρόνια διακυβέρνησης: Θα συνεχίσω να παλεύω, δεν αποφεύγω τις ευθύνες
«Ξέρω ότι χρειάζεται να αλλάξουν πολλά ακόμα στην πατρίδα μας. Και γι' αυτό θα συνεχίσω να παλεύω. Παίρνω δύναμη από τις στιγμές που όλοι οι Έλληνες νιώσαμε υπερήφανοι»
Από την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019
4
Προκόπης Παυλόπουλος: «Με αιφνιδίασε όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το δημοψήφισμα – Κρατήσαμε πρακτικά από την σύσκεψη εκτός από ένα σημείο»
Τι είπε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την εισβολή του Παναγιώτη Λαφαζάνη - Όλα όσα αποκάλυψε για το τηλεφώνημα με τον Αλέξη Τσίπρα όταν του ανακοίνωσε πως θα κάνει δημοψήφισμα
Προκόπης Παυλόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
7
Στη Λιβύη ο Θάνος Πλεύρης με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το «τσουνάμι» μεταναστών: Το «παζάρι» και τα «ανταλλάγματα» για να μειωθούν οι ροές
Η Ελλάδα έγινε ήδη η δεύτερη χώρα μετά την Κύπρο που έχει μεταβάλει τη στάση της απέναντι στα αιτήματα για άσυλο από Σύρους πολίτες
Πρόσφυγες και μετανάστες στην Αγυιά Χανίων 1
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 3
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης