Πολιτική

Ο Καμμένος “τελειώνει” τον Μπέλτσο μετά τα “τσακίστε τους”!

Με μια λιτή ανακοίνωση, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοινώνουν την παύση του Θανάση Μπέλτσου από τα καθήκοντά του ως αναπληρωτής Γραμματέας του συγκυβερνώντος κόμματος.

Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει: “Με απόφαση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου παύεται από τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Αθανάσιος Μπέλτσος“.

Η αφορμή

Όλα ξεκίνησαν με μία δήλωση του πρώην, πλέον, αναπληρωτή Γραμματέα των ΑΝΕΛ, η οποία δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο olympia.gr, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του ΣτΕ, με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος της Κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η… σχεδόν εκρηκτική του δήλωση ήταν η εξής:

“ΞΕΥΤΙΛΑ !!! ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!

Αντισυνταγματικός ο νόμος Παπά από το ΣτΕ. Υπάρχει Έλληνας που να πίστευε ότι θα είχαν άλλη ετυμηγορία? Είναι η ανεξάρτητη αδέκαστη δικαιοσύνη. Είναι αυτή που στην μεταπολίτευση τιμωρεί την διαπλοκή που έχει βάλει πίσω από τα σίδερα αυτούς που χρόνια κλέβουν τον δημόσιο πλούτο , αυτούς που οδήγησαν την χώρα σε φτωχοποίηση. Είστε οι ίδιοι που κρίνατε συνταγματικά τα μνημόνια ,το PSI ,το μαύρο στην ΕΡΤ. Είναι η ανεξάρτητη και η αδέκαστη δικαιοσύνη που ο ακροδεξιός Βορίδης προανήγγειλε ως εκπρόσωπος τύπου την απόφαση της.

Περιμένεις Έλληνα με αυτούς κάθαρση και διαφάνεια? Περιμένεις με αυτούς να φέρουμε το αξιακό σύστημα στην ζωή μας. Δυστυχώς ο λαός θέλει , σου δίνει την δύναμη η κυβέρνηση νομοθετεί αποφασισμένη να χτυπήσει την σαπίλα αλλά οι εξουσίες είναι υποδουλωμένες και χορεύουν στα κελεύσματα της κλεπτοκρατίας ,της οικογενειοκρατίας και των νταβατζήδων. Να δώσουμε στα παλικάρια με τα γουνάκια αυξήσεις ….. άξιο το έργο τους.Αυτό είναι κατάλυση της λαικής βούλησης , κατάλυση της Συνταγματική επιταγής. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣτΕ.

Παραμονές της εθνικής εορτής του Αλβανικού Έπους , της μάχης κατά του Ναζισμού μια ακόμη κερκόπορτα Εφιαλτική άνοιξε ….ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!!! Πρωθυπουργέ Αλέξη Τσίπρα Πρόεδρε Πάνο Καμμένε ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ .Δεν θα μας νικήσουν.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
41
Νέο μήνυμα Μαρινάκη στους αγρότες: «Δεν λειτουργούμε με όρους τελεσίγραφων» - Τρίτη στις 13.00 το πρώτο ραντεβού με τον πρωθυπουργό
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα, υπενθυμίζοντας τις ενισχύσεις που έχουν δοθεί έως σήμερα
Παύλος Μαρινάκης
70
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πυρά της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη και αποκλεισμό μαρτύρων – «Αφήστε τα παραμυθάκια», «Επιλέγετε τη συσκότιση»
Οι πρώτοι που θα καταθέσουν είναι ο Μωυσίδης Αντώνιος, πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και ο Καργιώτης Ιωάννης, πρώην αντιπρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ