Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Garden για να δει Σελτικς – Χιτ! Τον «πρόδωσε» ο Cade Cunningham

Στη Βοστώνη όπου μίλησε στην τελετή αποφοίτησης του Boston College βρέθηκε χθες (23.05.2022) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα είπε να περάσει από το TD Garden για να δει το 4ο ματς ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ.

Με καπελάκι τζόκεϊ και καθισμένος ανάμεσα στο πλήθος σε έναν αγώνα NBA (τον 4ο τελικό της Ανατολής συγκεκριμένα) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περνούσε απαρατήρητος μάλλον, αν δίπλα του δεν είχαν καθίσει τρεις παίκτες των Ντιτρόιτ Πίστονς για να δουν το Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ.

Cade Cunningham, Isaiah Stewart και Killian Hayes ήταν επίσης στο Garden για να δουν τον τέταρτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Και η… μοίρα τους έφερε να καθίσουν δίπλα στον Έλληνα πρωθυπουργό. Και κάποια στιγμή που η κάμερα του ABC τους εντόπισε, έδειξε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρακολουθεί το ματς.

Για την ιστορία, οι Σέλτικς κέρδισαν 102-82 τους Χιτ και έκαναν το 2-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 2
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 20