Πολιτική

Ο Σκουρλέτης ξαναμιλάει για …χρεοκοπία

Τον ….Σκουρλέτη κι΄ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς, θα έλεγα ύστερα από την επανάληψη των δηλώσεών ότι μπορεί να μην πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ. Εστω και θεωρητικά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πώς να εξηγήσεις αλλιώς πως ενώ ο Βαρουφάκης έφτασε μέχρι την Ουάσιγκτον πασχαλιάτικα (των καθολικών το Πάσχα) για να δεσμευτεί ότι θα πληρώσουμε τη δόση, ενώ δημοσκοπήσεις δείχνουν πως περισσότεροι από ένας στους δύο πολίτες φοβούνται και θεωρούν πιθανή τη χρεοκοπία, αυτός επιμένει.

Φαίνεται πως ο κύριος υπουργός ή έχασε επεισόδια από το έργο της χρεοκοπίας που παίζεται ή δεν κατάλαβε ότι πλέον είναι στην κυβέρνηση και όχι στην αντιπολίτευση που μπορείς να λες ,όχι μία, αλλά όσες κουβέντες παραπάνω θέλεις.

Κι ο κύριος Σκουρλέτης ήταν όντως ομιλητικότατος…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
19