Πολιτική

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός λογοτύπου για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του ανοιχτού διαγωνισμού για τη διαμόρφωση λογότυπου - σήματος το οποίο θα σηματοδοτεί και θα ενοποιεί τις πολύπλευρες δραστηριότητες γιορτασμού των 100 χρόνων του ΚΚΕ με κεντρικό σύνθημα: «ΚΚΕ 100 χρόνια.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με το λαό για το σοσιαλισμό! «Σεμνή υπογραφή του λαού μας, στις λεωφόρους του μέλλοντος» Γ. Ρίτσος».
Η ΚΕ του ΚΚΕ ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες που συνολικά έφθασαν τους 79 με 104 έργα.

Η διαδικασία της επιλογής των τριών πρώτων λογότυπων έγινε και με την συμμετοχή των ίδιων των συμμετεχόντων που έστειλαν τις δημιουργίες τους και πληρούσαν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης. Η τελική βαθμολογία βγήκε από το άθροισμα των μέσων όρων της βαθμολογίας των συμμετεχόντων και της κριτικής επιτροπής.

Με βάση τα τελικά αποτελέσματα: 1ο κατά σειρά λογότυπο είναι του γραφίστα – εικαστικού Κλεφτογιάννη Γιάννη, 2ο κατά σειρά είναι το λογότυπο της Μαριάννας Τσαγκάρη, γραφίστριας και 3ο κατά σειρά το λογότυπο που δημιουργήθηκε με ομαδική δουλειά από την Λιλή Ευθυμία, Παπαστεργίου Δέσποινα, Παπαστεργίου Πολυξένη.

Όλα τα σήματα που πληρούσαν τους όρους της προκήρυξης, θα τυπωθούν σε ειδική έκδοση και θα εκτεθούν σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 30 Μαΐου στις 7 μμ. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα παραλάβουν σε ειδική εκδήλωση, ως αναμνηστικό της συμμετοχής τους, εικαστικό έργο, σε ψηφιακή εκτύπωση, μοναδικό αντίγραφο από το Ιστορικό Αρχείο του ΚΚΕ.

Οι 3 πρώτοι εικαστικοί θα πάρουν ως επιβράβευση της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό τα παρακάτω συμβολικά βραβεία:
1ο Βραβείο: Η χρήση του σήματος για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων και Βιβλίο – Έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής».
2ο Βραβείο: Βιβλίο – Έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής».
3ο Βραβείο: Βιβλίο – Έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής».

«Η κάθε συμμετοχή και δημιουργική πρόταση, θα αξιοποιηθεί ως συνεισφορά στην ευρύτερη ανάπτυξη των καλλιτεχνικών μορφών και μέσων έκφρασης του Κόμματος καθώς και των σχέσεών του με τους δημιουργούς. Καλούμε όλους τους δημιουργούς, εικαστικούς, καλλιτέχνες να συμμετέχουν ενεργά και να συμβάλλουν με τις δημιουργίες, τις προτάσεις, τις ιδέες τους στις εκδηλώσεις εορτασμού των 100 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ» καταλήγει η ανακοίνωση της ΚΕ του κόμματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
69