Πολιτική

Όχι από τη Σ. Σαλουφάκου για το βουλευτικό αξίωμα – Στη θέση της Τσόκλη η Τ. Καραπαναγιώτη

Τελικά όπως φαίνεται το να είναι πλέον κάποιος βουλευτής δεν είναι της μόδας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την απόφασή της να μην αποδεχθεί τη βουλευτική έδρα, μετά την παραίτηση της βουλευτού Επικρατείας Μάγιας Τσόκλη, κοινοποίησε με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, η πρώτη αναπληρωματική του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών Σταυρούλα Σαλουφάκου.

Στην επιστολή της η κ. Σαλουφάκου αναφέρει ότι επιλέγει να συνεχίσει να υπηρετεί τους εργαζόμενους, από την θέση Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας και τονίζει:

«Σήμερα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, που αμφισβητείται ο ρόλος και η ύπαρξη των Συνδικάτων, για μένα είναι καθήκον και υποχρέωση να παραμείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου».

Την θέση της κ. Τσόκλη καταλαμβάνει η Τατιάνα Καραπαναγιώτη που είναι η επόμενη αναπληρωματική στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραίτηση Μάγιας Τσόκλη για προσωπικούς λόγους αλλά με αιχμές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Η χώρα καίγεται, οι κυβερνητικές δικαιολογίες δεν σβήνουν τις ευθύνες
Ενώ η χώρα μετρά νεκρούς, καμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, ο Μητσοτάκης επικαλείται ξανά την ένταση των καιρικών φαινομένων - Παρέμβαση με σαφείς αιχμές από τον Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Τσίπρας 28
Νέες αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και της Μαρίας Γρατσία από στέλεχος του κόμματος: «Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»
Καταγγέλλει την ηγεσία της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι «και μόνο στο άκουσμα της λέξης "καταστατικό" έπαιρνε depon» και ότι «έκανε τα πάντα να διώχνει τους πολίτες»
Η Μαρία Καρυστιανού