Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάνος Καμμένος: Απίστευτες εικόνες από νέα δημόσια εμφάνιση!

Πάνος Καμμένος: Απίστευτες εικόνες από νέα δημόσια εμφάνιση!
Φωτογραφία από: Youtube

Σε μια από τις σπάνιες -πλέον- δημόσιες εμφανίσεις του, ο Πάνος Καμμένος τράβηξε ξανά όλα τα βλέμματα με τη νέα του αδυνατισμένη εμφάνιση.

Εδώ και αρκετούς μήνες πια, όταν κάνει μια δημόσια εμφάνιση ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, το… κύριο θέμα συζήτησης είναι η εμφάνισή του.

Και πιο συγκεκριμένα τα πολλά κιλά που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα. Σε νέα του δημόσια εμφάνιση, η… ατζέντα δεν άλλαξε!

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ έδωσε το παρών σε επιστημονική ημερίδα του ΙΓΜΕΑ κι εμφανίστηκε ακόμα πιο αδυνατισμένος σε σχέση με το καλοκαίρι.

Τότε, δηλαδή, που είχε είχε εμφανιστεί -αγνώριστος- έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.

Είναι γνωστό πως ο πρώην υπουργός Άμυνας έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, ύστερα από σκληρή δίαιτα που ακολούθησε αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- και με μια αισθητική επέμβαση, που του επέτρεψε να μην ξαναπάρει τα κιλά.

Δείτε τις εικόνες από την ομιλία που έκανε ο Πάνος Καμμένος

Στην περιγραφή του βίντεο που έχει αναρτήσει ο λογαριασμός των ΑΝΕΛ, στο YouTube, αναφέρεται:

“Ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στην Επιστημονική Ημερίδα του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών (ΙΓΜΕΑ) στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με θέμα “Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στο ζωτικό χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και οι αλληλεπιδράσεις τους με το διεθνές περιβάλλον””.

Φωτογραφίες: YouTube.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις