Πολιτική

Παππάς: Οι 6 δεν εντάχθηκαν, αλλά συντάχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Παππάς υποστηρίζει πως το κάλεσμα για συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων δεν είναι «προεκλογικό πυροτέχνημα».

Την εκτίμηση ότι το «ζητούμενο στις εκλογές είναι η συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων», εκφράζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

«Το ζητούμενο είναι η μέγιστη δυνατή συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων. Και στις εκλογές και ύστερα από αυτές», τονίζει και προσθέτει ότι «κυβερνήσεις δεν βγάζουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά ο λαός».

Παράλληλα, ο κ. Παππάς σημειώνει ότι το κάλεσμα για συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων «δεν είναι προεκλογικό πυροτέχνημα».

[read4more]

Ο υπουργός υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει «σε καθαρό πολιτικό τοπίο» και σχολιάζει σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από τους 6 βουλευτές: «Συντάχθηκαν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος ο Νίκος Παππάς επικρίνει τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Μάνφρεντ Βέμπερ ότι «η συνταγή τους περιλαμβάνει ένα ανύπαρκτο καρότο, τη μείωση των στόχων και ένα γνωστό μαστίγιο, το μνημόνιο α λα ΔΝΤ-Μητσοτάκη», ενώ χαιρετίζει την απόφαση της ΝΔ να ανακαλέσει το εμπάργκο στην ΕΡΤ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στη Βουλή για τα εθνικά θέματα: «Οι εθνικοί χειρισμοί δεν ασκούνται σε καφενεία και πάνελ – Η πατρίδα στέκεται πλέον όρθια»
Ο πρωθυπουργός πρόβαλε τα πεπραγμένα της εξωτερικής πολιτικής την τελευταία εξαετία, και ανέδειξε την ισχυροποίηση της Ελλάδας στα διεθνή συμμαχικά forα, για να αποκρούσει τα πυρά της αντιπολίτευσης
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Βουλής στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για τα εθνικά θέματα
19
Κυριάκος Μητσοτάκης για μειωμένο κόστος πετρελαίου θέρμανσης: «Είναι μία μικρή νίκη στη μάχη κατά της ακρίβειας»
«Η κυβέρνηση δίνει 200.000 ευρώ τον χρόνο επίδομα θέρμανσης για να στηρίξει όσους έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση πετρελαίου, και που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη κρατικής ενίσχυσης» λέει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
1
Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: Θα πιάνατε τον Τραμπ από το πέτο και θα του λέγατε «go back» – Κάνω ισχυρή την Ελλάδα, όχι ρεντίκολο της Ευρώπης
«Η ειρήνη που πετύχαμε, μπορεί ο τρόπος του κυρίου Τραμπ να ξενίζει αλλά είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ και είναι στρατηγικός ετέρος της πατρίδας μας» ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
28
Έντονο φραστικό επεισόδιο Βελόπουλου – Καιρίδη στη Βουλή: «Ρε καημένο παιδί, υπουργός δεν θα γίνεις ξανά»
«Τα λεφτά είναι φορολογημένα στην Ελλάδα είναι της συζύγου μου που μένει εκεί χρόνια εγώ δεν ανακατεύομαι στα οικογενειακά σου. Μη το συνεχίζεις. Εσύ που έλεγες ότι οι Πόντιοι είναι Τούρκοι, δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς»
Ο Κυριάκος Βελόπουλος 5
Ο Κώστας Τσιάρας διαψεύδει ότι υπέβαλλε την παραίτησή του – «Δεν λιγοψύχησα ποτέ στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις»
«Η αξιοπιστία αυτών των σεναρίων που διακινούνται χαρακτηρίζουν αποκλειστικά τους εμπνευστές τους και όσους πρόθυμα τα υπηρετούν», τονίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Κώστας Τσιάρας 37