Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Ροδόπη, στην περιοχή Μελίταινα
Πολιτική

Παππάς σε δημοσιογράφους: Δεν μασάμε

Οι τηλεοπτικές άδειες και οι επερχόμενες απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων από τα κανάλια που απειλούνται με "μαύρο" ήταν ένα από τα κυριότερα θέματα στο "μενού" της ΔΕΘ. Ανάμεσα σε εκείνους που διαδήλωσαν έξω από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο και τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Όπως γράφει το thestival.gr, όταν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς έφτασε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο για να παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την οποία εγκαινιάστηκε η 81η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είπε με νόημα στους δημοσιογράφους που τον συνάντησαν: «Δεν μασάμε».

Λίγο πριν αρχίσει η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη νότια πύλη της ΔΕΘ συγκεντρώθηκαν μέλη των Ενώσεων Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα είχαν κάνει συμμετάσχει και στην πορεία διαμαρτυρίας μαζί με ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στη νότια πύλη, άνοιξαν πανό που έγραφε «το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
49