Πολιτική

Παραιτήθηκε ο Κώστας Πυλαρινός – Μύδροι για τους χειρισμούς στο Σκοπιανό

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Ένωσης των τέως Βουλευτών-Ευρωβουλευτών ο Κώστας Πυλαρινός, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς τής κυβέρνησης στο θέμα της πΓΔΜ.

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Ένωσης των τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών ο Κωνσταντίνος Πυλαρινός διαμαρτυρόμενος για την διαχείριση στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του αείμνηστου Κώστα Μητσοτάκη υπέβαλε την παραίτησή του χθες κατά την τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης που εξέδωσε ένα έντονο καταδικαστικό ψήφισμα για την διαχείριση του «Μακεδονικού».

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της Ένωσης αναφέρει ότι η παραίτησή του είναι μήνυμα οργής και αυτονόητη πράξη καθήκοντος ενός Έλληνα πολίτη για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας σε σφετεριστές -πλαστογράφους της Ιστορίας.

«Αρνούμαι να παρακολουθήσω την διαδικασία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας»

Ο κ. Κώστας Πυλαρινός αναφέρει συγκεκριμένα στη δήλωση του ότι «σεβόμενος την αιματοβαμμένη από θυσίες ιστορία της Μακεδονίας μας, την τιμή και τους πενηντάχρονους αγώνες των Συναδέλφων μου, αρνούμαι να παρακολουθώ από την θέση του Προέδρου της Ένωσης την διαδικασία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, σε σφετεριστές και πλαστογράφους της ιστορίας, οι οποίοι με μεθοδεύσεις επαίσχυντες και δόλιες, και τη στήριξη ανεύθυνων παραγόντων της διεθνούς σκηνής, συντηρούν ένα μακροχρόνιο, εις βάρος της Ελλάδος, επεκτατικό αλυτρωτισμό. Η παραίτησή μου είναι μήνυμα οργής ενός Έλληνα πολίτη και αυτονόητη πράξη καθήκοντος.»

Τα μέλη της Ένωσης εάν και ζήτησαν από τον κ. Πυλαρινό να μην επιμείνει στην παραίτηση του από την θέση του προέδρου αυτός λέγοντας πως είναι η απόφασή του είναι αμετάκλητη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
6