Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Θερμό επεισόδιο Μαρκόπουλου – Πολάκη στην Επιτροπή της Βουλής – «Βούλωσέ το»

Ένταση επικράτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον Παύλο Πολάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις.

Ο γαλάζιος βουλευτής, Δημήτρης Μαρκόπουλος φέρεται να κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προβαίνει σε διαρροές προς τους δημοσιογράφους, παραβιάζοντας την μυστικότητα της συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις.

Αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και μία επίθεση προσωπική από τον κ. Πολάκη, που φέρεται, μεταξύ άλλων, να του φώναξε «βούλωσέ το»! 

Υπήρξε παρέμβαση της έδρας ανακαλώντας στην τάξη τον Πολάκη.

Παρακολουθήσεις: Κατά πλειοψηφία απορρίπτεται το αίτημα περί βίαιης προσαγωγής

Μετά από μία έντονη συζήτηση και αντιπαράθεση, το θέμα της βίαιης προσαγωγής των τριών επιχειρηματιών Μπίτζιου, Λαβράνου, Ντίλιαν στην Επιτροπή έχει τεθεί σε ψηφοφορία.

Οι βουλευτές της ΝΔ φέρεται να υποστηρίζουν πως η Επιτροπή έχει καλέσει σε ακροάσεις τα τρία αυτά πρόσωπα και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση περί λειτουργίας της με την διαδικασία «της διερεύνησης της υπόθεσης με την μορφή συλλογής πληροφοριών και εγγράφων και την εξουσία κλήσης και εξέτασης προσώπων με ανάλογη εφαρμογή των άρθρων 146 και 147 του ΚτΒ» ως εξεταστική δηλαδή επιτροπή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 18
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 33