Πολιτική

Παρέμβαση Μητσοτάκη στην Σύνοδο Κορυφής: Εργαλεία τα rapid και τα self test για τους τουρίστες

Ο πρωθυπουργός όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές τόνισε στη Σύνοδο Κορυφής την ανάγκη αμοιβαιότητας ανάμεσα στα κράτη-μέλη μέχρι να τεθεί πλήρως σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία για το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID.

Πρότεινε μάλιστα, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, για τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών, κατά την επιστροφή στις χώρες προέλευσης, να μην απαιτείται μόνο η διενέργεια PCR, αλλά να δίνεται η εναλλακτική των rapid test, καθώς και ευρεία χρήση self test που έχουν αποδειχθεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την επιδημιολογική επιτήρηση στην Ελλάδα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η απάντηση για το 2015: «Κάποιους δεν τους βολεύει η αλήθεια»
«Ποιος φοβάται την αλήθεια για το 2015; Είναι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο των 27 σε ό,τι αφορά τη σύγκριση του κατά κεφαλήν εισοδήματος ή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 3
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε – Οι διάλογοι προκαλούν οργή»
«Όποιος αποδεδειγμένα έλαβε ευρωπαϊκούς πόρους που δεν δικαιούται θα κληθεί να τους επιστρέψει» - «Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε πρακτικές που παραπέμπουν σε συναλλαγές για λίγους σταυρούς»
Κυριάκος Μητσοτάκης 150
Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε στους Πλεύρη, Θεοχάρη, Ανδριανό και Δερμεντζόπουλο – Το ταξίδι στα Χανιά που δεν έγινε
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέμεινε στην Αθήνα μέχρι να επιλέξει τα νέα πρόσωπα και να διευθετήσει όλες τις νέες αλλαγές - Το κρίσιμο νομοσχέδιο για το Μεταναστευτικό
Κυριάκος Μητσοτάκης και Θάνος Πλεύρης 60