Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για ομιλία Μητσοτάκη: Απέδειξε πως λέει ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του

«Το μπάζωμα, έγινε με την παρουσία και την καθοδήγηση των υπουργών σας μετά από κλειστή σύσκεψη τρεις μέρες μετά»

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία του στην Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή αναφέρει τα εξής: Ο εκπρόσωπος της Ομάδας Αλήθειας στο ελληνικό κοινοβούλιο, Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι μόνο είναι αμετανόητος, αλλά απέδειξε ότι λέει ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του.

Μπροστά στον πανικό του για την αποδρομή της κυβέρνησης του και την αποκάλυψη των εγκληματικών ευθυνών του ίδιου και των υπουργών του στην τραγωδία των Τεμπών, προσπάθησε να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες μετά το δυστύχημα.

Και τότε ο Νίκος Ανδρουλάκης σας είχε εγκαλέσει για την παντελή απουσία της τηλεδιοίκησης και των τεχνολογικών μέσων, που αν υπήρχαν δεν θα είχε συμβεί ποτέ αυτή η τραγωδία.

Όσο δε για το μπάζωμα, έγινε με την παρουσία και την καθοδήγηση των υπουργών σας μετά από κλειστή σύσκεψη τρεις μέρες μετά, όταν ο χώρος δεν ήταν τόπος έρευνας και διάσωσης, αλλά αντικείμενο ποινικής δικογραφίας.

Σήμερα, κ. Μητσοτάκη, είστε ελεγχόμενος, αν η αλλοίωση έγινε και κατ’ εντολήν σας.

Είστε ξεκάθαρα ένας επικίνδυνος Πρωθυπουργός. Καληνύχτα σας»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
«Μακριά από ταμπέλες και δόγματα ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 355
Η Νίκη απομακρύνει τον βουλευτή Νίκο Βρεττό από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Αν διαγραφώ, θα ανεξαρτητοποιηθώ»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αιτία για την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας ήταν η απόφασή του να υποστηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του προέδρου της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός 1