Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: «Η γιγάντωση των κοινωνικών ανισοτήτων φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη»

Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε με αιχμές τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την οικονομία επικρίνοντας τον Πρωθυπουργό, πως επιχείρησε « την επικοινωνιακή διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα οι πιο ευάλωτοι».

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ προσθέτει πως οι πολίτες γνωρίζουν πως έχουν πληγεί σε πρωτόγνωρο βαθμό από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, που απομειώνει την αγοραστική τους δύναμη.

«Οι ατελέσφορες, αναποτελεσματικές, εμβαλωματικού και επιδοματικού χαρακτήρα πολιτικές και προσωρινές λύσεις για τους πολλούς, σε αντίθεση με τις προνομιακές, μόνιμου και χαριστικού χαρακτήρα ρυθμίσεις για τους λίγους και ισχυρούς, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν αλλά μεγαλώνουν τις ανισότητες και αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να αλλάξει όσες συνεντεύξεις και αν δώσει ο κ. Μητσοτάκης ή όσες υποσχέσεις και αν επαναλάβει» τονίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο σχόλιο του και υπογραμμίζει: «Η γιγάντωση των ανισοτήτων στη χώρα φέρει την υπογραφή του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Δούκας στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: Δεν θα πρέπει να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ σε κανένα σενάριο μετά τις εκλογές
«Πρέπει να γίνουμε δύναμη αλλαγής, να πείσουμε με σοβαρότητα και τεκμηρίωση με τη γλώσσα της ανασυγκρότησης, ένα μεγάλο "ναι" σε μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος»
Δεύτερη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο. Σάββατο 28 Μαρτίου 2026  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Νέα κόντρα Φλωρίδη - Καρυστιανού για τα Τέμπη: «Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων», «κατάντια, φτάνει πια η ατιμωρησία»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού με την πρώην πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023» να του απαντά σε οξύ τόνο
Ο Γιώργος Φλωρίδης και η Μαρία Καρυστιανού 53