Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ σε Κασσελάκη: Με τον χυδαίο λαϊκισμό αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο Πολάκης

ΠΑΣΟΚ σε Κασσελάκη: Με τον χυδαίο λαϊκισμό αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο Πολάκης

Σκληρή ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με την «δικαιολογία» του για το γεγονός ότι δεν παρέστη – αν και είχε προσκληθεί – στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη.

Το ΠΑΣΟΚ δια του εκπροσώπου Τύπου, Θανάση Γκλαβίνα, κατηγορεί τον κ. Κασσελάκη ότι αγνοεί την πρόσφατη ιστορία της χώρας.

Επιπλέον του επιτίθεται λέγοντας πως επαναλαμβάνει «τον χυδαίο λαϊκισμό» κατά του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που κατά την Χαριλάου Τρικούπη αποδεικνύει πως μέντορας του κ. Κασσελάκη είναι ο κ. Πολάκης.

Ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ είναι η ακόλουθη:

«Ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είχε κατασταλάξει ιδεολογικά στα 24 του χρόνια, αλλά αγνοεί και την πρόσφατη ιστορία της χώρας.

Η προσφορά του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, αναγνωρίζεται, ακόμη και από τους ορκισμένους ιδεολογικούς του αντιπάλους.

Ο πρώην Πρωθυπουργός πρωταγωνίστησε στα μεγάλα έργα υποδομών, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας, προώθησε βαθιές μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος, πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. και ενίσχυσε το κράτος δικαίου και τα θεσμικά αντίβαρα με την ίδρυση των ανεξάρτητων αρχών, τις οποίες όψιμα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσποιείται πως υπερασπίζεται.

Επαναλαμβάνοντας τον χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης».

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να δικαιολογήσει την απουσία του από την εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη, διερωτήθηκε δια τηλεοπτικής δήλωσής του: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού;».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις