Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: «Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για την πρωτοφανή παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που ζήτησε τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Έχουμε απόλυτο σεβασμό στις απόψεις της Εκκλησίας. Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη (15.02.24). Τόνισε πάντως πως «είναι ζήτημα της Βουλής να αιτηθεί ονομαστική ψηφοφορία».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις με την αποψινή ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε «έχουμε απαντήσει ότι για ζητήματα δικαιωμάτων, δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία. Η στάση του κάθε βουλευτή είναι προσωπική».  

Αναφορικά με τις έντονες διαμαρτυρίες των ασφαλισμένων για αυξήσεις της συμμετοχής τους στα γενόσημα φάρμακα, ο κ. Μαρινάκης είπε πως τα ποσοστά δεν αλλάζουν. «Η τιμή των γενοσήμων φαρμάκων έχει πέσει 7%, αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία», συμπλήρωσε. 

«Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι έχουν εξαντληθεί τα δημοσιονομικά περιθώρια», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης ως προς το «μέτωπο» των αγροτικών κινητοποιήσεων, την ώρα που εντείνονται τα μπλόκα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτοσχεδίασε στον όρκο του στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας – «Λέει ανοησίες αντί για τον όρκο στο Σύνταγμα» λέει ο Γεωργιάδης
«Δεν έχει καμία απολύτως θέση εκεί έως ότου δώσει τον νενομισμένο όρκο», αναφέρει ο υπουργός Υγείας
Πέτρος Κωνσταντίνου 12
Νίκος Ανδρουλάκης: Η αποτυχία της ΝΔ είναι πια κοινωνική εμπειρία, το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί το κεντρικό αφήγημα μιας σοβαρής επόμενης κυβέρνησης
«Εμείς παζάρια δεν κάνουμε. Εμείς προτείναμε μια διαδικασία αξιοκρατίας και διαφάνειας, για να γίνει μια νέα αρχή στην πλήρωση των ανεξάρτητων αρχών»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 6
ΠΑΣΟΚ: Το Πολιτικό Συμβούλιο συνεδριάζει στη σκιά της κόντρας Ανδρουλάκη – Καστανίδη και της παρέμβασης Ρέππα
O Δημήτρης Ρέππας ζητά από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τη συμμετοχή του Χάρη Καστανίδη στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος στις επόμενες εκλογές
Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ