Πολιτική

Παύλος Μπακογιάννης: Το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για την δολοφονία του

26 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. Η Ντόρα Μπακογιάννη στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω Facebook, κάνοντας λόγο για "κόκκινο και μαύρο φασισμό".

Πριν από 26 ακριβώς χρόνια, ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονείται στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ομήρου, στην Αθήνα, όπου στεγαζόταν το γραφείο του. Η δολοφονία του από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τις τρομοκρατικές πρακτικές.
Η σύζυγός του, Ντόρα Μπακογιάννη, θέλησε με ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook να τιμήσει τον Παύλο Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για πόλεμο στο φασισμό.
Δείτε το post της Ντόρας Μπακογιάννη:

 

26 χρόνια χωρίς τον Παύλο. Ο πόλεμος ενάντιον του κόκκινου και του μαύρου φασισμού συνεχίζεται. Δεν ξεχνούμε. NM

Posted by Dora Bakoyannis – Ντόρα Μπακογιάννη on Friday, 25 September 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για το άτυπο δίπλο ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Τσίπρα
Η εξέλιξη αυτή δεν είναι και η καλύτερη, αν λάβει κανείς υπόψει του ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα πάει για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης