Πολιτική

Παύλος Πολάκης για Ευάγγελο Αποστολάκη: Ολοκληρώνεται σιγά, σιγά το παζλ της αποστασίας

Επίθεση στον Ευάγγελο Αποστολάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης που τόνισε στα social media πως «ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της αποστασίας».

Ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκης έγραψε στα social media πως «ολοκληρώνεται σιγά,σιγά το πάζλ της αποστασίας. Όλοι εκείνοι που κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη δημοκρατίας, όλοι εκείνοι που μιλούσαν για καθεστωτικές πρακτικές, όλοι εκείνοι που μας κατηγορούσαν για πραξικόπημα, αναρωτιέμαι τι σκέφτονται σήμερα.

Στην περίπτωση του ναυάρχου Αποστολάκη, δεν μπορούν καν να ισχυριστούν ότι εκλέχτηκε με προσωπικούς σταυρούς μιας και εξελέγη λόγω της απόφασής του Αλέξη να τον τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Και ενώ μας κάνει κριτική για δημοκρατικές πρακτικές με την ανακοίνωση του, αποφάσισε, στο όνομα της δημοκρατίας μάλλον, να πάρει την έδρα σπίτι του.

Κάθε μέρα που περνά, το σχέδιο της διαπλοκής για ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται όλο και πιο φανερό και οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας αυτής, γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι.

Να είστε όλοι σίγουροι: όσο πιο λυσσαλέα μας πολεμάτε τόσο μας πεισμώνετε.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, είναι ενωμένος και σύντομα θα είναι και πιο δυνατός»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αντώνης Σαμαράς στην Καλαμάτα: Με ασπρόμαυρο κασκόλ στις εξέδρες για την «φιέστα» της ομάδας
Στις εξέδρες τον επισήμων βρισκόταν και ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος χαιρετήθηκε και αγκαλιάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ μαζί τους ήταν και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός
Αντώνης Σαμαράς
9
Χρυσοχοΐδης: Έρχονται πρόστιμα από τις «έξυπνες» κάμερες, σε εξέλιξη σχέδιο για το κυκλοφοριακό
«Δεν εφησυχάζουμε. Παρακολουθούμε ό,τι πρέπει και λαμβάνουμε τα μέτρα μας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τον κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος λόγω του πολέμου στο Ιράν
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την κοινωνία με μέτρα όσο κρατάει η κρίση
«Αν χρειαστεί είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία με εθνικούς πόρους και όπου χρειάζεται να αναλάβουμε και ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες» τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Λάρισα 19
Κυριάκος Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή ενός πολύ σημαντικού προγράμματος ενίσχυσης της εθνικής αεράμυνας
«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς στους οποίους ζούμε», ανέφερε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης