Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης στο 3ο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει ο πρόεδρος και η ΚΕ να εκλεγούν από την βάση

Παύλος Πολάκης στο 3ο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει ο πρόεδρος και η ΚΕ να εκλεγούν από την βάση

Ο Παύλος Πολάκης τάχθηκε υπέρ της εκλογής του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση του κόμματος κατά την ομιλία του στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι κάποιες συστημικές τράπεζες πρέπει να κρατικοποιηθούν.

«Η άλλη φορά πρέπει να είναι αλλιώς Η αριστερή πολιτική πρέπει να συγκρούεται αλλά και να αναδιανέμει. Πρέπει να κρατικοποιήσουμε μια με δυο συστημικές Τράπεζες ώστε να μην έχουμε τον Στουρνάρα πάνω από το κεφάλι μας.

Πρέπει ο πρόεδρος και η ΚΕ να εκλεγεί από την βάση γιατί για να υπηρετηθεί ένα τέτοιο σχέδιο πρέπει ο καπετάνιος να πλαισιωθεί από ομάδα. Αν τρέχει αυτός εμείς να πηδάμε», είπε ο κ. Πολάκης.

Άφησε μάλιστα και αιχμές εναντίον του Φραγκίσκου Κουτεντάκη λέγοντας ότι δεν μπορεί κρίσιμες θέσεις να τις έχουν άνθρωποι που βάζουν όρια στη δημοσιονομική πολιτική.

Αναφερόμενος στις προοδευτική διακυβέρνηση είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τα κόμματα να τοποθετηθούν . Τώρα εάν δεν το δεχτούν είτε γιατί είναι πιασμένοι ή κολλημένοι τότε πρέπει να πάμε σε αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις