Site icon NewsIT

Πικραμμένος: “Μειώστε το κόστος των εκλογών”

21.05.2012 | 21:51
Πικραμμένος: “Μειώστε το κόστος των εκλογών”

Έκκληση από τον πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο προς τους πολιτικούς αρχηγούς για συμπίεση του κόστους των εκλογών  

Έκκληση στους πολιτικούς αρχηγούς να συμπιεστεί το εκλογικό κόστος στις προσεχείς εκλογές έκανε ο πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος, όπως είπε μετά την ολοκλήρωση των διαδοχικών συναντήσεων που είχε μαζί τους αργά το απόγευμα.

Ο κ. Πικραμμένος δήλωσε ακόμη ότι βρήκε ανταπόκριση από όλους και τους ενημέρωσε ότι όλα είναι έτοιμα στο υπουργείο Εσωτερικών για την διεξαγωγή τους.

Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τους πολιτικούς αρχηγούς για την άτυπη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη (23/5) στις Βρυξέλλες.

«Τους υπέβαλα τις σκέψεις μου και χαίρομαι επίσης να πω ότι υπεβλήθησαν από όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς αρχηγούς γόνιμες προτάσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Προτάσεις τις οποίες θα μελετήσουμε, ώστε η ελληνική παρουσία να γίνει αισθητή και αποτελεσματική», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Σύσκεψη με τον τέως πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και μέλη της κυβέρνησης θα έχει αύριο στις 16.00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, την Τετάρτη 23 Μαΐου.

Ειδικότερα, στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός, θα συμμετάσχουν ο τέως πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Επικρατείας Αντώνης Αργυρός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τσιόδρας.

Επίσης, στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος ο διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, πρέσβης Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Άκης Σκέρτσος, και ο επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιώργος Παγουλάτος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Παρέλαση» αρχηγών από το γραφείο Πικραμμένου – Όλες οι δηλώσεις

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version