Πολιτική

Πιπιλή: Αποκρουστική η εμφάνιση της Τζολί – Λιγούρια Παππάς, Κουίκ και Γεροβασίλη!

Απίστευτη δήλωση από την Φωτεινή Πιπιλή για την διάσημη ηθοποιό και Πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, αλλά και για τρία κυβερνητικά στελέχη.

Μιλώντας στον Alpha 989 η Φωτεινή Πιπιλή προχώρησε σε μια αδιανόητη επίθεση στην Αντζελίνα Τζολί σχολιάζοντας την επίσκεψή της στο Μέγαρο Μαξίμου:

«Ήταν αποκρουστική η εμφάνιση της Ατζελίνα Τζολί στο Μ. Μαξίμου» είπε η Φωτεινή Πιπιλή, και συνέχισε “στολίζοντας” και τα μέλη της κυβέρνησης: «Με τρία “λιγούρια” στη γωνία να τη χαζεύουν. Η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Παππάς, ο κ. Κουϊκ. Αυτό το “καρακιτσιαριό” δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά.»

Επιπλέον η Φωτεινή Πιπιλή δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη «που μας απάλλαξε από Φαήλους». Και συμπλήρωσε: «Όπως πληρώσαμε τον Τ.Μπαλτάκο θα πληρώναμε και τον Φ.Κρανιδιώτη αν δεν τον ξεπέταγε ο Κυρ.Μητσοτάκης».

Η πρώην βουλευτής της ΝΔ τα… έχωσε και στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως «είναι ένα πολιτικό παιδί, από 26 χρονών το μόνο επάγγελμα που κάνει είναι να είναι Βουλευτής. Συμπαρασύρεται από την πτώση του Αλ.Τσίπρα, η στάση του απέναντι στον Γ. Μουζάλα είναι για να έχει κάτι να παίζει εκτός από τρενάκια. Μετράει τις δυνάμεις του για τις επόμενες εκλογές, προσπαθεί να διασωθεί για να μην τον συμπαρασύρει στην πτώση του ο Αλέξης Τσίπρας.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης κατά του Διονύση Σαββόπουλου ακόμη και μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού: «Ρε ουστ που θα πηγαίναμε και στην κηδεία»
Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε ότι ο μεγάλος τραγουδοποιός τον είχε αποκαλέσει «αρκουδιάρη» στον ΣΚΑΪ το 2019
Παύλος Πολάκης 103
ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Η κυβέρνηση της ΝΔ ας σταματήσει τον κατήφορο της τοξικότητας, στον οποίο τρέχει με σπασμένα φρένα
«Ως σύγχρονοι δωσίλογοι μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, αναπαράγοντας την αδιανόητη και ανιστόρητη δήλωση Δρυμιώτη ότι «το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Καρανίκας: «Κάφροι» αυτοί που επιτέθηκαν στον Βορίδη – «Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding», λέει ο Γεωργιάδης
«Ιστορικά ως αριστερά και λαϊκό κίνημα ποτέ δεν επιτεθήκαμε (ούτε συμβολικά) σε οικογένεια. Ούτε θα το κάνουμε. Αριστεροί είμαστε και όχι κανίβαλοι, ναζιστές και φασίστες»
Νίκος Καρανίκας