Πολιτική

Πλεύρης για Πολάκη: «Ψεύτης και συκοφάντης – Λέει ανοησίες – Δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του»

«Λέει ανοησίες, δεν επικοινώνησα μαζί του ποτέ», τόνισε ο Θάνος Πλεύρης, το όνομα του οποίου αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την Σία Αναγνωστοπούλου.

Εμφανώς εξοργισμένος, ο Θάνος Πλεύρης χαρακτήρισε «ψεύτη» και «συκοφάντη» τον Παύλο Πολάκη, για τον οποίο είπε δε ότι «λειτουργεί ως μπροστινός του Στέφανου Κασσελάκη». 

«Την χυδαιότητα ότι παίζαμε με τις ασθένειες και με τους ασθενείς δεν θα τις ανεχτώ», σημείωσε ο κ. Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας (20.11.23). 

Ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε τηλεφώνημα από τον Παύλο Πολάκη, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «τα αντιικά φάρμακα είχαν την εξής διαδικασία για να καταλάβετε πόσο ανόητο είναι αυτό που λέει ο κ. Πολάκης.

 

Για την κυρία Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογράφηση από γιατρό και ακολουθούσε έλεγχος από επιτροπή αν πληρούσαν τα κριτήρια με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών. Από τότε είχε τραβήξει μια ανάρτηση ότι καθυστερούσαν οι διαδικασίες. Ακολουθήθηκε πλήρως η διαδικασίας, η κυρία Αναγνωστοπούλου δεν είχε κανένα πρόβλημα απ’ όσο γνωρίζω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε νέο κόμμα και επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ιθάκη»
Το παρών έδωσε η πλειοψηφία των στελεχών του παλιού και νέου ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους ο πρόεδρος Σωκράτης Φάμελλος και ο Αλέξης Χαρίτσης - Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επίθεση στην κυβέρνηση χωρίς να αναφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
56
Όλος ο παλιός και ο νέος κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη»
Πάνω από 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσαν το παρόν στο Παλλάς, ενώ πολλοί από τον πολιτικό χώρο που κάποτε ανήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία Τσίπρα, βρέθηκαν στην παρουσίαση
Παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα